SISTE: Kolstad tapte – møter ØIF Arendal lørdag – ØIF Arendal

SISTE: Kolstad tapte – møter ØIF Arendal lørdag

Kolstad sjokkåpnet og ledet 7-3 borte mot spanske Bidasoa i kvalifiseringen til EHF European League tirsdag kveld. Spanjolene slo tilbake og vant 30-27.

Trønderne fikk en pangstart på kampen i kvalifiseringen til EHF European Cup i kveld, men hjemmelaget slo tilbake og gikk til pause med 16-13. I andreomgang fortsatte spanjolene og ledet 19-14 drøye fem minutter ut i omgangen. Ti minutter før slutt hadde Kolstad redusert nok ganger til at at det sto 24-24 etter 50 minutters spill. Spanjolene satt inn en nytt støt og halte seieren i land til 30-27.

Hisøy-gutten Magnus Langeland scoret fire mål for Kolstad, mens Sigvaldi Gudjonsson ble mestscorende med seks mål. For Bidasoa ble Inaki Cavero Echepare og Jon Azkue Saizar toneangivende med ti scoringer hver.

Nettopp Kolstad er ØIF Arendals motstander i Rema 1000-ligaen kommende lørdag. Den kampen sendes direkte på TV2 Sport 2 klokken 18.

Kolstad møter Bidasoa til returkamp neste tirsdag i Trondheim.

PS: Elverum møter Nantes i Champions League i Frankrike torsdag kveld.