B2B: StS Fagstillas og ØIF Arendal løfter hverandre igjen – ØIF Arendal

B2B: StS Fagstillas og ØIF Arendal løfter hverandre igjen

StS Fagstillas har i flere år vært en trofast sponsor i ØIF Arendal. Nå løftes samarbeidet ytterligere.

Magnus Søndenå, Nils Olaf Evensen (daglig leder StS Fagstillas), Ruth Olaussen Eileen Olaussen (personalleder StS Fagstillas) og Laurits Rannekleiv.


– Vi fornyer og løfter samarbeidsavtalen vår med ØIF Arendal. Når klubben løfter seg, følger vi med. Særlig klubbens B2B-nettverk er interessant for oss utover ønsket og vårt bidrag til at ØIF Arendal kan være med i toppen av norsk håndball, sier daglig leder Nils Olaf Evensen hos StS Fagstillas

Økt verdi
StS Fagstillas styrker med andre ord engasjementet i ØIF Arendal. Bedriften, som holder hus på Krøgenes i Arendal, har gått fra å være bronsepartner til å bli sølvpartner. Det gir også bedriften en tydeligere plass i B2B-nettverket i regi av ØIF Arendal.
– Vi har konkrete planer om å synliggjøre oss og å benytte oss ytterligere av mulighetene dette flotte nettverket gir oss, sier Evensen videre.
StS Fagstillas leverer tjenester innen stillas, overflatebehandlinger, isolasjon og kapsling. Med leveranser både til private, bygg og anlegg og industri blir bedriften hele tiden utfordret med hensyn til fleksibilitet, nytenking og forutsigbarhet.
– Våre ansatte har lang erfaring og løser så vel store som små utfordringer med kundens behov i fokus, forteller Nils Olaf Evensen.
Å løse utfordringer i jakten på heder, ære og medaljer er også noe ØIF Arendal som klubb er blitt gode til.
– Vi fant fort ut av hvilket nivå det nye samarbeidet skulle ligge på. ØIF Arendal er selvsagt glad for å ha med StS Fagstillas videre og ikke minst den kompetansen og tjenester de kommer inn med i B2B-nettverket vårt, sier Jørn Holmestrand i ØIF Arendals salgsavdeling.

Vi ønsker STS Fagstillas velkommen. Igjen!

Nysgjerrig på StS Fagstillas? Besøk nettsiden deres her: www.sts-fagstillas.no eller søk opp bedriften på Facebook: StS Fagstillas.