B2B: Flisespesialisten med på laget – igjen! – ØIF Arendal

B2B: Flisespesialisten med på laget – igjen!

Flisespesialisten er en av ØIF Arendals mest trofaste sponsorer. Nå har de skrevet under på nok en avtale med klubben.

Daglig leder Lasse Søgaard hos Flisespesialisten forlenger samarbeidsavtalen med ØIF Arendal.


For Flisespesialisten har vært en trofast sponsor og samarbeidspartner fra tiden i Nedeneshallen og videre over i Sparebanken Sør Amfi, nedturer og oppturer.
– Vi er veldig glad i håndball, lokalidrett og ØIF Arendal. Vi har også tro på klubben og nå går vi inn i nok en ny og spennende sesong. Klart vi er med på laget videre, sier daglig leder Lasse Søgaard hos Flisespesialisten i Blødekjær til oifarendal.no.
Søgaard er selv svært håndballinteressert og følger klubben tett.
– Nå har vi gått med et beløp, men i fremtiden håper vi å bidra enda mer i klubben. For oss er det som sagt viktig å være ekstra synlige i lokalmiljøet enten det er ØIF Arendal eller fotball, sier han videre.
– Hvordan går det for ØIF Arendal denne sesongen, tror du?
– Bra, smiler Søgaard.

Leverer kvalitet
Flisespesialisten leverer kvalitet og service. Det krever proffkunder og privatkunder. For en spesialist på fliser er nettopp en flisespesialist.
– Vi selger fliser, verktøy og badekar og selvsagt alt man trenger av tilbehør. Vi er også i gang med å dusjvegger. Hos oss finner du alt du trenger til flislegging av gulv og vegg. Våre ansatte har høy kunnskap og kan hjelpe deg med å planlegge ditt nye prosjekt og sette deg i kontakt med dyktige håndverkere. Vi har over 40 års erfaring innen import og salg av fliser, og gjennom nøye sortering av produsenter har vi funnet frem til de leverandørene som tilbyr høyest kvalitet, avslutter Lasse Søgaard hos Flisespesialisten

Og vi er ekstra glade for å ha Flisespesialisten med videre!

PS: Du besøker Flisespesialistens hjemmeside her.