B2B: Strai Kjøkken fornyer og øker sponsorsamarbeidet – ØIF Arendal

B2B: Strai Kjøkken fornyer og øker sponsorsamarbeidet

Daglig leder hos Strai Kjøkken, Wenche V. Øynebråten fornyer og oppgraderer samarbeidet med ØIF Arendal.

Daglig leder hos Strai Kjøkken, Wenche V. Øynebråten fornyer og oppgraderer samarbeidet med ØIF Arendal.

-Vi ser at ØIF-spillerne gir alt på banen, viser samhold og er gode forbilder. Bak spillerne står det mange flinke folk. ØIF Arendal er rett og slett et vinnerlag og det ønsker vi å være med på, fastslår Øynebråten.

Nettverk
Øynebråten trekker frem effekten av nettverket Strai Kjøkken er en del av i ØIF Arendals sponsorfamilie.  Strai Kjøkken tar steget fra bronsepartner til sølvpartner i tre år fremover.
– Vi føler og ser at det er nyttig å være en del av B2B-nettverket. Det gir en effekt og det er også noe som vi ønsker å benytte oss av i enda sterkere grad fremover, sier hun.
Strai Kjøkken er et norsk familieeid kjøkkenbedrift med 13 egeneide butikker. Kjøkkenprodusenten lokalt gir høy grad av bærekraftige og kvalitet i alle ledd. Strai Kjøkken har produsert og solgt kvalitetskjøkken siden 1929 (!). Strai kjøkken Arendal er en butikk som har hatt en god vekst i alle år og hatt lokasjon på Strømsbusletta i 37 år.

Prosjekter
– Vi er inne i mange flotte boligprosjekter og vi ønsker å ha et lokalt fokus. Vi vil at folk skal finne sitt neste kjøkken lokalt. For oss handler det også om at når det går godt for oss, kan vi bry oss enda sterkere inn mot ØIF Arendal. Det er en vinn-vinn situasjon. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Wenche V. Øynebråten.
ØIF Arendal gleder seg over at Strai Kjøkken ikke bare blir med videre, men også oppgraderer sponsoratet.
– Veldig gledelig at Strai Kjøkken fornyer avtalen. Vi blir rett og slett stolte av slike avtaler, sier Jørn Holmestrand i salgsavdelingen.

Nysgjerrig på hva Strai Kjøkken har å tilby? Sjekk nettsiden deres her: https://www.strai.no/forhandlere/strai-kjoekken-arendal-as/