Lønnsomme møter i nydelige omgivelser – ØIF Arendal

Lønnsomme møter i nydelige omgivelser

Rammen rundt ØIF Arendals B2B-nettverks speedboking-samling fredag kunne ikke bli avholdt i mer vakre omgivelser.

– Helt fantastisk å møtes igjen på denne måten etter snart to år med pandemi, sier en strålende fornøyd Knut A. Handeland i Personalhuset etter fredagens speedbooking i B2B-nettverket.
Handeland var blant nærmere 40 sponsorer som brukte formiddagen godt på Strand Hotel.

Etterlengtet
Det sammer sier ØIF Arendals arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen etter fredagens mer enn hundre møter mellom sponsorene på Strand Hotel Fevik. Etter en fin start på morgen, med felles frokost, sto raske møter på agendaen.
– Rundt hundre møter var satt opp og gjennomført. Formålet er å koble sponsorene våre enda tettere sammen, slik at de kan finne sammen fremover. Jeg observerte mye god stemning og gode møter på fredag. Vi kan heller ikke få fullrost Strand Hotel og personalet nok. Det ble en fin helt nydelig start på fredagen og forhåpentligvis lønnsom dag, sier Michelsen til oifarendal.no.

Tre ansatte
Personalhuset valgte å stille med tre ansatte i møtene.
– Vi tenker det er viktig at flest mulig hos oss blir kjent i nettverket. Strand Hotel gav også en utrolig fin ramme for et slikt arrangement. Vi fikk flere gode møter med ØIF-partnere som vi har tro på kan bli fremtidige kunder. Samtidig ser vi også etter muligheter for at vi i Personalhuset kan benytte oss av motepartnernes tjenester der det er mulig, sier han videre.
For formålet er enkelt.
-Jo mer business vi klarer å skape i ØIF-nettverket, dess mer attraktivt blir det å være ØIF-partner. Vinn vinn, både for klubb og partnere, avslutter Knut A. Handeland.