B2B: – PSS Securitas nytt medlem i sponsorfamilien – ØIF Arendal

B2B: – PSS Securitas nytt medlem i sponsorfamilien

Daniel Hauge er tydelig imponert over det som skjer i ØIF Arendal og Arendal om dagen. Derfor har vekterselskapet signert en fersk sponsoravtale med klubben.

Jørn Holmestrand (salgssjef ØIF Arendal), Rune Thorsen (områdeleder PSS Securitas), Daniel Hauge (avdelingsleder Agder PSS Securitas) og
Kjell Gaute Hartvigsen (operativ avdelingssjef Securitas)

-Vi har virkelig fått opp øynene for håndball og hva klubber som ØIF Arendal kan tilby. ØIF Arendal er på vei oppover. Før jeg signerte sponsoravtalen med ØIF Arendal, hadde jeg ringerunde til noen av klubbens eksisterende sponsorer. Inntrykket som ble skapt var udelt positivt, sier avdelingsleder i Agder, Daniel Hauge til oifarendal.no.

Fremoverlent
Hauge trekker også frem Arendal som region og alt det spennende som skjer i distriktet knyttet til nyetableringer, den planlagte batterifabrikken og ringvirkningene der gir.
– For oss som ser verden fra Kristiansand og Fædrelandsvennen er det ikke til å unngå alt det positive som skjer i Arendal. Vi ser muligheter i et spennende marked, sier Hauge.

Etablert
PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS. Selskapet ble etablert i 2007 i Stavanger, hvor tjenester til utelivet og arrangement var hovedfokus. Selskapet ble kjøpt opp av Securitas i 2012, og har siden etablert avdelinger i hele landet. Selskapets mål er å være nummer én i de segmenter de opererer innen. Dette innebærer ikke bare å være størst, men også best på kvalitet i alle ledd i virksomheten. I dag har selskapet 2300 ansatte på landsbasis. PSS Securitas har vært etablert i Kristiansand siden 2013. Det er en av tretten avdelinger i Norge.
– Det blir mer og mer å gjøre, sier Hauge og beskriver PSS Securitas og morselskapets Securitas vekterløsninger som komplette.


Skryter
Hauge sier PSS Securitas lenge har sett Arendal som et spennende marked.
– For oss er det viktig å ha en arena i Arendal der vårt nettverk kan utvides. Dette forankringspunktet fant vi i ØIF Arendal og klubbens spennende og offensive sponsornettverk. Vi synes også det er gøy at både klubben og oss tenker mye likt. De ønsker å skape litt fyr i teltet og har et stort engasjement og entusiasme for det de driver med. Dette ønsker vi rett og slett å være med på, fortsetter han.
– Og når ser vi en vekter på banen for å rydde opp?
– Det får spillerne og dommerne ta seg av, humrer og avslutter avdelingsleder i Agder, Daniel Hauge.

Partene har skrevet under en 1-årsavtale med intensjon om forlengelse. ØIF Arendal ønsker PSS Securitas velkommen på laget!

PS: Nysgjerrig på PSS Securitas? Sjekk nettsiden deres her: