B2B: TOOLS forlenger med ØIF Arendal – ØIF Arendal

B2B: TOOLS forlenger med ØIF Arendal

TOOLS forlenger samarbeidsavtalen med ØIF Arendal. Anders Olaussen trekker frem klubbens prestasjoner og rollen som samfunnsaktør som viktig for kjedens engasjement.

-Vi i TOOLS liker selvsagt gode prestasjoner på håndballbanen noe ØIF Arendal ofte byr på, men vi liker spesielt godt aktører som jobber målrettet med å bygge en god kultur og en aktør som tar samfunnsansvar, sier Anders Olaussen i TOOLS til oifarendal.no i forbindelse med re-signeringen av samarbeidsavtalen.

Ledende leverandør
TOOLS er en av Norges ledende leverandører av verktøy, maskiner, arbeidstøy, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Kjeden samarbeider med kunder innen bygg & anlegg, industri, offentlig forvaltning og andre proffkunder. Olaussen er tydelig på hvilke verdier kjeden ønsker å få ut av avtalen i neste avtaleperiode.
– I TOOLS ønsker vi å engasjere oss i Arendals stolthet og ikke minst dele gode opplevelser med kunder og andre samarbeidspartnere, sier han videre.

Kultur
Han trekker også frem muligheten for at TOOLS og ØIF Arendal kan lære av hverandre både når det kommer til organisasjonskultur og toppidrettskultur.
– TOOLS kan garantert lære mye ØIF Arendal. Helt fra det som er basic for de som driver med idrett, nemlig å trene på det man skal bli god på, til det å bygge en prestasjonskultur. Vi vil være med å støtte laget og dele gode håndballhistorier i våre sosiale kanaler, forklarer Anders Olaussen videre som gleder seg til å følge klubben denne sesongen.
– Hva slags inntrykk har du av ØIF Arendal?
– En klubb som vil opp og fram, et lag som blør for drakta og har ambisjoner som håndballag, men også en klubb som ønsker å bidra på en positiv måte i lokalsamfunnet, avslutter Anders Olaussen i TOOLS.

Vi gleder oss til å fortsette arbeidet Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, arbeidstøy, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.