NY HOVEDSPONSOR: – Dette er en solid anerkjennelse av en solid aktør – ØIF Arendal

NY HOVEDSPONSOR: – Dette er en solid anerkjennelse av en solid aktør

Tidligere i dag ble det klart at Arendals Fossekompani ASA blir hovedsponsor i ØIF Arendal. – Dette er en anerkjennelse og et kraftig signal, sier André Jørgensen Hofstøl.

Konserndirektør i Arendals Fossekompani, Torkil Mogstad (t.v), finansdirektør Lars Peder Fensli i Arendals Fossekompani og ØIF Arendals hovedtrener André Jørgensen Hofstøl er fornøyd med kraften det nye samarbeidet skal bidra til på og utenfor håndballbanen.

– At et selskap som Arendals Fossekompani har bestemt seg for å gå tungt inn i satsingen vår, er et kraftig signal til alle som jobber hver eneste dag for å utvikle klubben. Dette er en solid aktør som utvider rammen for hva som er mulig å få til de neste årene. Dette er veldig gledelig, sier Jørgensen Hofstøl.

Ringvirkninger
Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl mener anerkjennelsen og signalet det børsnoterte selskapet gir ved å gå inn som hovedsponsor gir bedre rammebetingelser for å ta nye steg.
– Dette er en aktør i lokalsamfunnet mange kjenner til. Å kjempe om gull krever ressurser og en slik avtale signaliserer at solide næringslivsaktører tror på våre planer. Vi håper å betale tilbake med solide prestasjoner og medaljer, smiler Jørgensen Hofstøl som var til stede da avtalen ble signert i selskapets lokaler tidligere denne uka.
– Første avbetaling kommer kanskje mot Bækkelaget i Oslo til søndag i form av poeng og ytterligere begeistering for alle som er stolte av både klubb og by?
– Det jobber vi steinhardt for å gjøre. Nå er forutsetningen enda bedre for å levere fremover, smiler en fornøyd hovedtrener André Jørgensen Hofstøl overfor oifarendal.no.