Fullbooket! – ØIF Arendal

Fullbooket!

Når Sander Sagosen & co åpner EM mot vertsnasjonen i Kosice Slovakia i midten av januar, er det med 38 sponsorer og andre fra ØIF-familien på tribunen.

Arrangementssjef Per Carsten Michelsen kan melde om populære EM- og VM-turer i regi av ØIF Arendals B2B-nettverk. Turen til EM i Slovakia i januar er fullbooket – på rekordtid.

– Det er første gang vi har solgt ut denne tradisjonsrike turen til EM eller VM så raskt som i år. Det er moro å kunne melde om at turen er fullbooket og utsolgt allerede nå. Rekordtidlig, sier arrangementsansvarlig i ØIF Arendal Per Carsten Michelsen.

Fullbooket
For det er blitt en givende og tradisjonsrik tur Michelsen og ØIF Arendal byr på i januar hvert eneste år. B2B-familien har hatt tilbud om en langhelg hvert eneste år siden Norges herrelandslag for alvor slo gjennom på den internasjonale scene i Polen i 2016. Med unntak av VM i Egypt sist, som måtte gå uten ØIF Arendals B2B-familie grunnet reiserestriksjoner, har turene blitt et populært innslag. I januar er det med andre ord tur igjen. EM i januar avvikles i Slovakia og Ungarn. Norges gruppespillkamper spilles i slovakiske Kosice.
– Vi skal se åpningskampen mot vertsnasjonen i en smekkfull hall og Norge-Russland. To artige kamper, sier en forventningsfull Michelsen.

Påfyll og nettverk
ØIF Arendals B2B-familie har en rekke arrangement og samlingspunkt gjennom sesongen. Etter at restriksjonene knyttet til pandemien ble tatt bort, har B2B-familien hatt Sponsorens mester på Canvas Hove samt hatt eget golfmesterskap ved Nes Verk.
– En ting er håndballopplevelsen og muligheten til å treffe og bli godt kjent med andre sponsorer i hyggelig lag, en annen ting er det faglige innholdet som vi legger opp til. Tilbakemeldingene fra tidligere reiser har vært gode. Når vi allerede nå er fullbooket er også det et godt tegn på at opplegget treffer godt. Turene til EM og VM er populære, fastalår Per Carsten Michelsen.

I januar 2023 går den årlige mesterskapsturen til enten Polen eller Sverige – som deler på mesterskapet – når VM går av stabelen neste gang.

B2B