Sparebanken Sør best da sponsorene utfordret hverandre på golfbanen! – ØIF Arendal

Sparebanken Sør best da sponsorene utfordret hverandre på golfbanen!

I samarbeid med Arendal & Omegn Golfklubb arrangerte ØIF Arendals sponsorfamilie (Arendal B2B) årets store Golfdag 2021 på Nes Verk Golfpart. Spill på hovedbanen og både golf og fotballgolf på korthullsbanen stod på agendaen. Og ute på den store banen var det Ingar Sekkenes og Sparebanken Sør som triumferte!

ØIF Arendals sponsorfamilie har mange og svært ulike aktiviteter gjennom sesongen. Målsettingen er å skape gode relasjoner og tillit mellom klubbens velgjørende, slik at det er kort vei til å drive forretning med hverandre.

– ØIF Arendals B2B-familie driver frem en utrolig spennende kultur hvor det å bruke hverandre også utenfor håndballarenaen stadig brer mer og mer om seg. Og det er vi veldig glad for, skryter ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Og i samarbeid med Arendal & Omegn Golfklubb hadde ØIF Arendals arrangementssjef, Per Carsten Michelsen, fått hjelp av Ole Aasen, Marianne Rasch Johnsen, Einar Lande Johansen til å rigge til årets arrangement.

– Golfbanen er en fantastisk arena for lagbygging. Uansett om det er en dreven golfspiller, har lyst til en introduksjonsdag eller ha det gøy med fotballgolf byr Nes Verk Golfpark på en unik opplevelse som flere firmaer bør benytte til både kundearrangementer og interne teambuildings arrangementer, skryter Per Carsten oppglødd.

Her er link til golfklubbens nettsider og kontaktinfo.

Her er resultatene:

Hovedbanen:
1. Ingar Sekkenes (Sparebanken Sør)
2. Henning Torjussen (Arendals Bryggeri)
3. Kim Lystvedt (RSM)

Fotballgolf:
1. Ole Aasen (ØIF Arendal)
2. Eirik Kristiansen (Arnas)
3. Geir Fone (Arnas)

Korthullsbanen:
1. Jon Magnus Berg (Sam Berg Nærbakst)
2. Mario Matic (ØIF Arendal)
3. Kjell Ivar Søreng (HRG)

Korthullsbanen, nærmest pinnen: Guri Monserud, Jobbklar
Hovedbanen, nærmest pinnen: Knut Georg Kvifte, frivillige