B2B: Personalhuset danner partnerskap med Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen – ØIF Arendal
Knut-Handeland, Personalhuset

B2B: Personalhuset danner partnerskap med Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen

Personalhuset har, gjennom sitt morselskap Otiga Group, inngått en samarbeidsavtale med Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen.

Knut Handeland, avdelingsleder Personalhuset i Arendal. Foto: Mona Hauglid

 -Vi er utrolig stolte av at vi i Personalhuset, sammen med morselskapet vårt OTIGA Group og Assessit, har inngått samarbeid med Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen. Dette er en bransjeeksklusiv avtale der vi i Personalhuset kan tilby forbundene våre tjenester innen rekruttering, bemanning og omstilling i hele landet, sier en spent avdelingsleder i Personalhuset i Arendal, Knut Handeland.

Unge idrettsledere
Som en naturlig følge av avtalen støtter Personalhuset her lokalt også Idrettsleirseminaret på Hove fra 6.-9. juli. – Det er et seminar for unge idrettsledere. Dette partnerskapet vil styrke våre bånd til idretten, både lokalt og nasjonalt, sier Handeland videre.  
Med den bransjeeksklusive avtalen skal Otiga Group bistå NIF og Olympiatoppen på bemanning, karriereveiledning og lederutvikling.

Oppdragene blir fordelt mellom Personalhuset og Assessit. Personalhuset skal stå for spesialistrekruttering, omstillingsprosesser, bemanning og lederrekruttering utenfor Oslo, mens Assessit skal bistå NIF med coaching, lederutvikling og lederrekruttering i Oslo samt utviklingsarbeid i forbindelse med kåringen «Årets Unge Idrettsledere», en forgrening av Årets Unge Ledere.

Vi ØIF Arendal ønsker vår B2B-samarbeidspartner lykke til med å utvikle norsk idrett!