J.B. Ugland går foran i krevende tider – signerer ny 4-års avtale! – ØIF Arendal

J.B. Ugland går foran i krevende tider – signerer ny 4-års avtale!

Idretten har krevende tider som følge av pandemiens herjinger og regjeringens beslutninger om nedstengning. Midt i alle utfordringer og triste saker kommer en av ØIF Arendals store sponsorer med en gledens melding. J.B. Ugland og Johan Martin Ugland har tegnet et ny 4-årskontrakt med klubben!

– Vi er stolt av å være med videre, forklarer Johan Martin Ugland. – J.B Ugland er veldig opptatt av regionen som vi bor i – ikke bare Grimstad, men hele Agder. Og det er klart at det å være med å støtte idretten og dere som representerer en viktig bærebjelke i et samfunn, det er noe vi finner det naturlig å være med å bidra videre med.

J.B. Ugland Eiendom har hatt et langsiktig engasjement i klubben. Helt fra 2006. Og den joviale daglige lederen husker godt planene klubben presenterte tilbake i nettopp 2006.

– Jeg husker godt når vi innledet samtaler første gang og dere fortalte om ambisjonene om å komme seg opp i eliteserien. Dere var vel på nivå 2 den gangen, minnes han før han får en rask bekreftelse av ØIF Arendals Per Carsten Michelsen.

– Og nå har dere tatt klubben ut i Europacup, dere har vunnet serien. Det var veldig enkelt å si ja til å være med i videre samarbeid.

Som støttespiller, skal vi bidra til at klubben kan nå sportslige mål, som igjen kan føre til stolthet og engasjement i landsdelen

J.B. Uglands nettsider om samarbeid med ØIF Arendal

– Vi er i en veldig digital verden og dere i ØIF Arendal har vært ekstremt flinke til å markedsføre dere digitalt noe som igjen har beriket samarbeidet vårt. Det at vi kan bruke klubbens plattformer med flere tusen følgere til å vise hva vi holder på med i deres nettverket har stor verdi for oss.

Og Johan Martin Ugland er imponert over ØIF Arendals kreative måte å samarbeide med sponsorer på.

– Dere har til og med vært over Kilsund og flydd med drone og laget reklamefilmer for oss. Dere er mye mer enn «bare» en håndballklubb. Dere er ufattelig bra på markedsføring og har tatt steget inn i den digitale delen på en fenomenal måte, skryter han.

Og nå gleder Johan Martin seg til fire nye år med samarbeid.

– Nå håper vi på nye spennende år hvor vi skal videreutvikle det gode samarbeidet vi allerede har.

ØIF Arendals daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er full av lovord når det kommer til J.B. Uglands re-signering.

– Det er ikke til å stikke under en stol at det er tøft å drive håndball på elitenivå i pandemitider. Noe ikke minst tiltakene vi har iverksett for å ha kontroll med klubbens økonomi er et tydelig signal om.

– Når pandemien er over og håndballen vender tilbake til en ny hverdag, kommer klubbens videre satsning til å stå og falle på vår evne til å opprettholde sponsorenes motivasjon for videre samarbeid. Dette som J.B. Ugland og Johan Martin gjør er derfor uvurderlig for oss.

– Det er en håndsrekning når den trengs som mest. Og ikke bare er J.B. Ugland en stor sponsor, de er også en sponsor som mange i vårt B2B-nettverket synes det er attraktivt å ha i sponsorporteføljen. Når en så ærverdig sørlandsbedrift med all sin historie og store engasjement over hele landsdelen går foran på denne måten, gjør de også jobben vår med å rekruttere flere sponsorer enklere. Noe vi er utrolig takknemlige for.

Det er tydelig at man er sprudlende glade i ØIF Arendal for J.B. Uglands høylytte heiarop på klubbens videre arbeid for topphåndballen på Sørlandet!