Håndballtalenter fra Øst- og Sørlandet på J.B. Ugland talentsamling i Arendal! – ØIF Arendal

Håndballtalenter fra Øst- og Sørlandet på J.B. Ugland talentsamling i Arendal!

I vinterferien inviterer ØIF Arendal mange av landets største håndballtalenter i gutteklassen født 2003 til trenings- og inspirasjonssamling i Sparebanken Sør Amfi. Sammen med byens to fantastiske gode G14-lag, Hisøy og Øyestad, blir det både elitekamp, praktiske og teoretiske økter.

Det er ØIF Arendals rekrutt-trener, Luka Panza, som har ansvar for den sportslige deler av samlingen. Har får med seg superbacken Martin Lindell. ØIF Arendals storvokste og fantastiske linjespiller Laurits Rannekleiv. Forsvarsgiganten Kenny Ekmann og den rutinerte muskelmannen, Maximiliam Jonsson, skal også by på kompetanseoverføring.

Og som om ikke det var nok, målvaktene som kommer til Arendal får også veiledning i ypperste verdensklasse gjennom Thomas Bauer og Uros Tomic.

Utenfor håndballbanen er det Leif-Erik Johannessen som holder i trådene. Johannessen som tidligere har hatt samme oppgaver i Larvik Håndballklubb, har tegnet avtale med ØIF Arendal for neste par sesonger. Han skal være med på å flytte ØIF Arendals ungdomssatsning frem mot målsettingen om å skape det beste gutterekrutteringsmiljøet i landet.

Her er spillerne som skal være med på treningsøkten i vinterferien (18.-21. februar):

Kragerø: 2 stk
Leo Naper Lindberget
Lars Eivind S. Gurrich
Urædd: 4 stk
Herman Thysted
Halvor Gjesdal
Nicolay Dewey Pettersen
Eirik Haukedal
Hisøy: 6 stk
Thomas Sandberget
Sverre Rodvelt Asser
Henrik Øygarden
Mathias Hammarstrøm
Simen Thorvaldsen
August Christiansen
Øyestad: 6 stk
Endre Salvesen
Henrik Mjåland
Eirik Øksenholt
Alexander Løvdal
Håkon Venaas
Fredrik Venemyr
Larvik Turn: 6 stk
Sondre Jølberg
Jacob Kristensen
Mats Marthinsen
Noah Hansen Klock
Kobå Petrzela
Mathias Tutvedt