Avslørt: Her er hemmeligheten til familien Simonsen! – ØIF Arendal

Avslørt: Her er hemmeligheten til familien Simonsen!

Nå har vi avslørt hvordan familien Simonsen produserer håndballtalenter med fantastisk holdning på løpende bånd!

Det er viden kjent at det er noe spesielt med familien Simonsen fra Saltrød. Det produseres håndballtalenter på løpende bånd. Og inntil nå i sommer har hemmeligheten på hvordan man skaper så gode håndballtalenter vært godt bevart hos mamma Fie Løvlie Simonsen og pappa Tom Simonsen. Men nå er de avslørt!

Brødrene Simonsen, Sander, Sebastian og Simon!

Når sant skal sies, så trengte Tom og Fie en innkjøring. Simon lot seg ikke lett lure av familiens hemmelige oppskrift og styrte unna topphåndballen.

Men da sønn nr. 2 vokste opp var familien rett på sak. Ryktene som er bekreftet av flere kilder, forteller at pappa og mamma teipet høyrearmen til Sander fast på ryggen frem til han var rundt 10 år gammel. Kun natterstid fikk han sove med høyrehånden fri.

Flere kilder rundt familien simonsen

Deretter var det spesialtrening med pappa Tom hver eneste dag før, under og etter skolen. Så mye trening ble det at Tom som måtte passe på at det hverken ble tatt for mange skritt eller tråkket på streker som ikke skulle tråkkes på, endte opp som en habil lokal håndballdommer. Så neste gang du møter på senior Simonsen i dommertøy, så kjenner du bakgrunn for hans dommerkarriere også!

LES OGSÅ: – Sebastian Simonsen: Jeg er like god, nei, bedre en Sander

Om du trodde dette var hele oppskriften, så har du tatt feil. Det er mer:

Her kommer kanskje det mest radikale med hele historien. Tom har «dyttet inn» grillmat til hele familien hver dag hele året. Tom er nemlig Saltrød mester i grilling. Og han er hellig overbevist om at det er nettopp «grilling» man må tåle om man skal tåle bli toppidrettsutøver.

Dessuten er Fie og Tom opptatt av gode holdninger og avkobling mellom treningsøkter. Og de voksne i familien er opptatt av å gjøre det enkelt. Her er bordverset som Simonsen-brødrene må gjennom før vært grillmåltid (se i bildet):

Og det er langt fra hele «yrkesopplæringen» i familien Simonsen. For om du ikke så det ved første øyekast, den virkelige «prikken over i´en», det som har gjort det lille ekstra og som serveres etter hvert grillmåltid. Det ser du godt markert på dette bildet:

Nå var dette ment å være en sommerhilsen fra selveste Sander Løvlie Simonsen, men når en sånn hemmelighet blir avslørt for åpent kamera, var vi nødt til å formidle nyheten til inspirasjon for andre håndballforeldre.

Vi tar da allikevel med en hilsen fra selveste Sander?

Han som ikke bare er han en ektefødt arendalitt, som bare har spilt i lokale klubber og selv sommerferien legger han i lokale omgivelser. Sander Løvlie Simonsen er så «hel ved» som du kan få en sørlending.

– I sommer har jeg fått sommerjobb på Kitron så jeg skal jobbe en del der. Forteller han, helt uvitende om at han nettopp har servert en av Arendals største hemmeligheter.

– Ved siden av jobb så blir det mye styrketrening pluss en del spenst og sprint trening, skal også sørge for å holde i gang skuddarmen. Det er med andre ord ingen rolig sommer på den lokale helten.

– Det blir også en del skadeforebyggende trening så jeg klarer å holde meg skadefri når vi starter opp igjen. Jeg skal også nyte det forhåpentligvis fine været som har vært så langt her på sørlandet med venner og familie.

Og tankene de er allerede på vei inn i neste sesong:

– Jeg ønsker alle en fantastisk fin sommer også gleder jeg meg til å starte opp igjen for fullt når den tid kommer. 

Sander Løvlie Simonsen, hel ved og ekte arendalitt!