– En solskinnshistorie som vi verdsetter høyt! – ØIF Arendal

– En solskinnshistorie som vi verdsetter høyt!

ØIF Arendal legenden og sportssjef Andrè Jørgensen Hofstøl er mektig imponert over Adrian Evensens oppskrift til eliteseriespill.

– Adrians historie er en solskinnshistorie, selv om den på langt nær har vært det hele veien. Andrè Jørgensen Hofstøl vet bedre enn noen hva som kreves for å gå den lange veien.

Og nettopp det utgangspunktet har gjort at han er ekstra imponert over Adrian Evensens lange vei til den posisjon han nå har kjempet seg til.

– Dette er en lokal gutt som virkelig har gått gradene. Hans evne til å takle skader og all motgang som ligger i slike skadesituasjoner, viser at det «bor» noe ekstra i den forholdsvis lille gutten.

Adrian Evensen imponerer i elitelagets oppkjøring.

Og det er ikke akkurat smågutter som har stått og står i den posisjon som unge Adrian Evensen har siktet ut som sin, en gang i fremtiden.

– Han har to foregangsgutter foran seg i køen. Sander Løvlie Simonsen og Sondre Paulsen. En slik konkurranse ville tatt pusten av de fleste. Men altså ikke av Adrian, skryter Andrè mektig imponert.

Adrian skulle bare noen små sesonger tilbake, først lege egen alvorlig skade, for deretter å ta opp konkurransen med noen av fagets beste. De fleste av oss hadde vel gitt opp tidlig i det bildet? Men altså ikke Adrian Evensen.

– Han viser hva som må til for å være i stand til å gå gradene i klubben. Det hjelper ikke med talent om du ikke har en personlighet noe godt utennom det vanlige. Det har den ferske høyrekanten i ØIF Arendal, konstaterer Hofstøl fornøyd.

Han maner andre talenter til å være oppmerksom på akkurat det.

– Andre i samme posisjon, med ambisjoner om eliteseriespill, har mye å lære av Adrian. Veien opp er lang. Og det er bare deg selv det kommer an på. Du behøver ikke lure på om du møter motgang. Den kommer. Og den kommer i mange former.

Om du skal lykkes kommer bare an på din egen motivasjon og evne til å tåle motang du ikke engang visste kunne komme.

Andrè Jørgensen Hofstøl, ØIF Arendal-legende og sportssjef

– Det koster og er svært krevende å nå opp i dette laget. Men de som står i ØIF Arendals høyrekant har klart med med glans alle sammen. Og alle er lokale spillere. Det er ekstra gøy. Her håper jeg det er mange unge som finner noe av sin motivasjon for å ta «kampen».

Skarpnes gjør det mulig for talenter å bli eliteseriespillere i Arendal!