Marinko: – Dette blir jeg rørt av! – ØIF Arendal

Marinko: – Dette blir jeg rørt av!

Han er egenprodusert. Lever og ånder for håndball. Kommer fra en familie som bruker mer tid i håndballhaller enn på soverommet. Kanskje var dagens kamp et lite gjennombrudd for Adrian Evensen?

– Dette gjør meg rørt. Er det en jeg virkelig unner dagens opptur så er det Adrian, Marinko er virkelig følelsesfull og snakker som en foss når han får lov til å omtale høyrekanten som scoret 7 mål i oppkjøringskampen mot 1. divisjonslaget Sandes. ØIF Arendal vant kampen 29-20.

7 mål og et lite gjennombrudd?

– Det er fantastisk å se. Han mistet nesten to sesonger etter prolaps og operasjon. En gutt som lever og ånder for håndball. Dette betyr enromt mye for han. Ja, jeg tror det betyr enormt mye for hele hans familie. Jeg så både pappaen og mammaen på tribunen i dag. De må ha vært kjempe stolte.

– Prikken over i-en er jo at han tar mulightene på den måten han gjorde i dag.

Gutten elsker å spille håndball. Og han elsker å trene. En fighter som har hatt en enorm progresjon

Marinko Kurtovic, hovedtrener

Kjørte karusell med Simen Stava

Målvakten til Sandes kommer til å legge seg med mareritt i natt. Kanskje står han fremdeles ved stengene og lurer på hvor det har blitt av ballen?

– Adrian har hatt god hjelp i tøffe tider fra familien. Men blir både rørt og stolt når man så til de grader tar vare på muligheten. Jeg er i alle fall både stolt og rørt som trener.

– Tross at han er ganske liten er han en skikkelig fighter. Det er mange som blir gode håndballspillere selv om de ikke har en fysikk på over 2 meter, det blir spennende å se hvilket nivå Adrian tar over tid. Utviklingen i det siste har i alle fall vært formidabel.