FORTSETTER: – Vi styrker et allerede godt samarbeid – ØIF Arendal
Morten Njåstad Bråten

FORTSETTER: – Vi styrker et allerede godt samarbeid

Bouvet og ØIF Arendal har funnet sammen på ny. Morten Njåstad Bråten trekker frem ØIF Arendals åpenhet, ærlighet og ikke minst mulighetene som ligger i klubbens B2B-nettverk som viktige.

Morten Njåstad Bråten i Bouvet er klar til å kaste ball med ØIF Arendal i to nye år.

-Vi håper vårt sponsorbidrag vil utgjøre en liten brikke i puslespillet, som gjør at ØIF Arendal fortsatt er et av landets beste håndball-lag. Vi ønsker også å sende et signal til andre virksomheter på Agder om å bidra i satsingen, sier en fornøyd Morten Njåstad Bråten som i forrige uke skrev under en ny toårsavtale på vegne av Bouvet med ØIF Arendal.
-For ØIF Arendal er det betryggende og utviklende at en aktør som Bouvet er så tydelige på at de vil være med videre. Sammen ser vi fremover, smiler daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Forbilde
Bråten mener ØIF Arendal og spillerne er solide og gode forbilder barn- og unge ser opp til. Det har stått sentralt i vurderingen om selskapets evaluering og beslutning om videre partnerskap.
– Å komme i Sør Amfi å se kamper igjen gleder vi oss til. Noe av det vi setter pris på med ØIF Arendal er åpenheten og folkeligheten. Det å få tatt selfier med spillerne etter kamp, få en autograf og å oppleve stemningen i en fullsatt Sør Amfi – der ØIF Arendal vinner er en opplevelse vi håper mange også i fremtiden skal få oppleve.
-Vi ser også gode muligheter gjennom B2B-nettverket. Dette er viktig for oss, sier han videre.
-Vi gleder oss over at Morten trekker frem ØIF Arendal med åpenhet, ærlighet og mulighetene B2B-nettverket gir stadig flere bedrifter, sier en fornøyd Bruun Hansen.

IT og digital kommunikasjon
Bouvet er et ledende skandinavisk konsulentselskap innen IT og digital kommunikasjon. Bouvet bistår aktører i privat og offentlig sektor med digitalisering, og hjelper dem å møte utfordringene så vel som å utnytte mulighetene som ny teknologi gir dem. Bråten trekker frem Bouvets mål om langsiktige kunderelasjoner og som strategisk partner for mange virksomheter.

-Våre kunder er viktige samfunnsaktører og i samarbeidet med disse er vi med på å utvikle samfunnet. Bouvet skal gå foran og utvikle fremtidens samfunn.
Bouvet har 1700 ansatte fordelt på kontorer i Norge og Sverige. På Agder har bedriften 40 ansatte i Arendal og Kristiansand.

– Lokalt har vi stort fokus på rådgivning, systemutvikling og dataplattformer, sier Bråten videre.
Han forteller videre at virksomheten på Agder vokser, og det søkes fortløpende etter dyktige nye kolleger.
– Kompetanse er viktig, men enda viktigere er at folka våre kjenner seg igjen i våre verdier – de representerer vår identitet: Jordnærhet, entusiasme, delingskultur, troverdighet og frihet.

Match
Bråten mener Bouvets egne verdier står godt sammen med verdiene ØIF Arendal har for arbeidet.
– ØIF Arendal har ambisjoner utover å skape resultater på banen, men også å skape arena for nettverksbygging og relasjoner mellom virksomhetene som sponser klubben. Vi heier på ØIF Arendals arbeid med å skape et spennende bransjenettverk på Agder, sier han videre.
-Det er mange virksomheter som kan ha glede av hverandres tjenester og kompetanse, det er absolutt ikke nødvendig å gå utenfor regionen for å finne spisskompetanse – noe vi håper ØIF Arendal kan være med på å legge til rette for, fortsetter Njåstad Bråten.
Han trekker videre frem at Bouvet har stått støtt gjennom pandemien og har lyse utsikter fremover.

Tema
Nettopp dette får begge aktører glede av fremover. Det handler om å finne og få frem samfunnets muligheter sammen.
-Vi heier også på tematreninger for barn og unge, å bruke spillere og trenere ut i samfunnet og ute hos de enkelte unge i de lokale klubbene. Fortsett med å bygge relasjon med de unge. De vil fremover sørge for både fulle haller og fremtidige toppspillere for ØIF Arendal. Fortsett med dette, sier Bråten mens han ser på Bruun Hansen.
– Vi lover, smiler og avslutter Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.