ØIF Arendal og Jobbklar forlenger samarbeidsavtalen til 2025! – ØIF Arendal

ØIF Arendal og Jobbklar forlenger samarbeidsavtalen til 2025!

ØIF Arendal og Jobbklar fornyer samarbeidspartner avtalen i 4 1/2 nye år!

ØIF Arendal og Jobbklar har i dag forlenget samarbeidsavtalen.

en nye avtalen strekker seg frem til sommeren 2025 og skal fortsette med på å styrke de nevntes merkevarer og bygge flere gode B2B relasjoner.

I tillegg til den økonomiske pakken knyttet til avtalen så skal Jobbfrukt (som er en del av Jobbklar konsernet) bistå klubben med blant annet en større mengde frukt.

– Vi er stolt av å kunne videreføre dette gode samarbeidet mellom organisasjonene. Vi har en lang historie sammen med ØIF Arendal og vi må jo virkelig si at vi er spent på hva som skjer nå og fremover i klubben, sier Monica Sivertsen som er leder for forretningsutvikling i Jobbklar.

Hun fortsetter…

– Vi som konsern ser de gode resultatene som ØIF Arendal får til både sportslig og omdømmemessig og vil selvsagt fortsette å være med på den reisen.

Daglig Leder i ØIF Arendal, Bjørn Gunnar Bruun Hansen er stolt over at Jobbklar ønsker å videreføre samarbeidsavtalen i 4 1/2 nye år.

– Det er slike samarbeidsavtaler som er med på å skape den gode veksten og utviklingen som klubben står overfor nå. Å ha et konsern som Jobbklar som aktiv samarbeidspartner gir klubben flere gode flater å stå på. I tillegg så er Jobbklar en viktig bidragsyter til vår B2B familie, vi har jo allerede erfart og ikke minst sett at andre samarbeidspartnere og Jobbklar bruker hverandre, så dette er bare en fantastisk nyhet!

LES OGSÅ: Gladsak fra Jobbklar og Optimera!

Det er Monica enig i.

– Ja, Sponsorfamilien er med på å skape en arena som gjør at våre jobbsøkere kan få et ytterligere fotfeste hos ulike organisasjoner rundt om å regionen. Det er viktig for oss!

Den nye avtalen blir en fornyelse av den allerede gjeldene avtalen. Jobbklar fortsetter altså som sølvsponsor for ØIF Arendal i nesten 5 nye år.