Trenerteamet: – Godt fornøyd med helgens kamper! – ØIF Arendal

Trenerteamet: – Godt fornøyd med helgens kamper!

Vår nye hovedtrener er godt fornøyd med helgen etter 1 seier og et knepent tap mot Jærbuene fra Nærbø. Han er klar på at han så mange gode tendenser, men også fikk svar på hva som må jobbes med fremover.

– Det har vært en flott «treningsleir», sier ØIF Arendals nye hovedtrener Andrè Jørgensen Hofstøl.

Han er glad for at Nærbø kom ned til Sørlandet og Arendal for å ha en liten treningsleir sammen med ØIF Arendal.

– Denne helgen har vært veldig bra for oss. Vi er veldig glad for at vi har fått muligheten til å møte Nærbø to ganger. Det er et tøft og godt lag som det alltid er bra samt spennende å møte. I tillegg så får vi mange gode svar og ikke minst litt kampfølelse i kroppen igjen.

På spørsmål om han er fornøyd med «treningsleiren» så er han tydelig på at det er han.

– Ja, vi er veldig fornøyd med de to kampene vi har spilt mot Nærbø. Først og fremst så har samtlige i troppen fått prøvd seg og vist seg frem. For det andre så syntes jeg at vi får noen klare svar på hva vi gjør godt og hva vi må jobbe litt mer med.

SE OGSÅ: (TV) (TV) André etter storseieren mot Nærbø

Han forteller videre at fredagens kamp var bortimot perfekt. Det var høy intensitet og han opplevde at gutta holdt seg til kampplan og fokuserte på de tingene som de øver på hver dag på trening.

– Ja, Fredagens kamp var veldig, veldig bra. Der fikk vi mange god svar på hva vi er gode på og vinner fortjent med 9 mål. I dag (lørdag) er tonen ikke så annerledes, men vi opplever at vi mangler litt fra å komme opp på nivået som vi var på i går, i tillegg så har vi marginene mot oss, sier ØIF Arendals hovedtrener mens han henviser til at gutta kjempet seg inn til et godt resultat til pause, men fikk ikke opp intensiteten etter pause.

Det er også Grane sin hovedtrener og vikarene trener i ØIF Arendal, Luka Panza enig i.

– Ja, i dag (lørdag) er det først og fremst intensiteten som vi ryker på. Den var ikke like skarp som på fredag. Det blir fokuset videre nå, vi må luke ut våre feil og fokusere på de gode tingene, så blir dette enda bedre.

Neste treningskamper for ØIF Arendal er ikke bestemt enda, men sjansen er stor for at det dukker opp et oppgjør eller to før seriespillet starter igjen før FyllingenBergen kommer på besøk 3. februar.

LES OGSÅ: Sebastian Løvlie Simonsen: – Gøy å komme inn å bidra med et par mål!