Knepent tap for Jærbuene! – ØIF Arendal

Knepent tap for Jærbuene!

Nærbø fikk sin lille revansje fra gårsdagens oppgjør. For det ble et knepent tap for våre gutter i den 2. og siste kampen for helgen.

Etter en storseier i gårsdagens oppgjør mot Jærbuene så skulle dagens kamp bli betydelig jevnere. For i motsetning til i går så var det våre gutter som fikk den gode starten med en liten luke ned til Nærbø. Det skulle midlertidig raskt hentes inn igjen av Haugseng(s) og co.

For Nærbø var hakket bedre i dagens kamp. Det var ingen tvil om at de ikke var fornøyd med gårsdagens oppgjør. Så i motsetning til den første kampen så holdt Nærbø godt følge, tidvis var de også det førende laget i første omgang.

Omgangen skulle i bunn og grunn oppsummeres ved å være en klassisk stillingskrig hvor ingen av lagene fikk stukket fra. Det er også verdt å nevne at kan må ha vært en av de snilleste disse to lagene (som for øvrig er langt i fra toppen av bestrafninger i Rema1000-ligaen) har spilt i år. For i løpet av den første omgangen så var det ingen gulekort, ingen utvisninger og 1 syvmeter, som kom i det 29ende minutt.

Det var rett og slett en omgang som begge lag leverte varene ved å gi flott angrep- og forsvarsspill. Det sto også i stil med pauseresultatet som ble 18-17 til Jærbuene.

2. Omgang skulle vise seg å bli hakket tøffere, i hvert fall innledningsvis. Det kom en tidlig timeout fra ØIF Arendal trenerbenken etter allerede 4 minutter med et klart ønske om å roe ned og finne tilbake til stimen som gutta hadde i slutten av 1. omgang.

Men det var lettere sagt en gjort. For plutselig stemte ingenting for våre gutter, hvor samtlige angrep endte med tekniske feil og rot. I tillegg så satt vi ikke straffekastene fra 7 meter. Det skulle faktisk gå nesten 8 og et halvt minutt før Sondre Paulsen fikk satt ballen i kassen igjen. I mellomtiden hadde Jærbuene scoret jevnlig.

Selv om Sondre Paulsen henholdsvis scoret 3 ganger på kort tid så var det stadig Nærbø som var det førene laget. Slik skulle det også utarte seg utover omgangen. De hvite fra Jæren skulle ri på denne ledelsen hele veien ut men i sluttminuttene så var våre gutter nærme på å stjele seieren.

Men til slutt så ble det et surt lite tap, 33-30 og Nærbø fikk sin lille revansje fra gårsdagens tap. Vi tar allikevel med oss det positive, for det var tross alt mye bra å vise til (selv om det tidvis stanget veldig), som for eksempel en god gjennomkjøring av troppen i tillegg til å få kampfølelsen i kroppen igjen.

Vi takker Nærbø for besøket og ønsker de en god tur hjem!