Se ØIF Arendals eget Podcast studio! – ØIF Arendal

Se ØIF Arendals eget Podcast studio!

Nå på nyåret skal ØIF Arendal på en ny plattform, denne gangen er det egne podcaster som står for tur!

ØIF Arendal jobber kontinuerlig for å bli enda synligere, både på sosiale medier og via egne hjemmesider. Dette er plattformer som vi er stolte av og veldig fornøyde med, men fremover ønsker vi også å bli sentral på en ny plattform, nemlig podcast.

ØIF Arendal skal begynne å produsere podcaster fra Sparebanken Sør Amfi. Etter hvert er planen også at klubben skal produsere podcaster på et profesjonelt redaksjonelt nivå sammen med Agderposten.

Markedsansvarlig i ØIF Arendal, Simen Moesgård utdyper…

– Podcast er noe vi har snakket om lenge, men som har blitt mer utfordrende enn vi først hadde trodd, med blant annet på grunn av diverse restriksjoner som hjemmekontor i store deler av 2020. Prosjektet podcast har av den grunn blitt satt litt på vent. Men nå håper vi at fremtiden ser lysere ut og at vi skal få klar et eller to Podcast konsept(er) innen kort tid.

– Forhåpentligvis vil samarbeidet med podcasten bli en kanal som vil være med på skape større interesse og engasjementet for klubben og avisen.

Simen vil samtidig takke redaksjonen i Runar håndball sin podcast, «BRØYT!» for veiledningen og hjelpen i forbindelse av utstyrs innkjøp.

– Vi setter virkelig pris på den hjelpen vi har fått fra podcasten «BRØYT!», de har virkelig vært til god hjelp og vi er glad for at klubbene, på tross at vi er konkurrenter på banen, kan hjelpe hverandre på markedssiden, sier Simen fornøyd.

I tillegg vil Simen og klubben også rette en takk til Youcef Johansen som har bistått med teknisk hjelp i form av klargjøring og rigging.