PRESSEMELDING: André Jørgensen Hofstøl blir ny hovedtrener i ØIF Arendal! – ØIF Arendal
logo

PRESSEMELDING: André Jørgensen Hofstøl blir ny hovedtrener i ØIF Arendal!

André Jørgensen Hofstøl er ny hovedtrener for ØIF Arendal. Luka Panza vender også tilbake til ØIF Arendal som trener for klubben i tillegg til å fortsette som hovedtrener for Grane.

BAKGRUNN: PRESSEMELDING: ØIF Arendal og Marinko Kurtovic avslutter trener engasjementet!

ØIF Arendal er glade for å kunne presentere den kortsiktige trenerløsningen for resten av sesongen 2020/2021. Det blir et hyggelig gjensyn med den suksessrike trenerløsningen som også vikarierte for Marinko våren 2020.  Men denne gangen i motsatte trenerroller.  

Arendalitten og klubbens egen sportssjef, André Jørgensen Hofstøl, har  takket ja til å være vikarierende hovedtrener. Mens Luka Panza har takket ja til å være vikarierende trener. ØIF Arendal og Kristian Berndtsson er kommet til enighet om å avslutte samarbeidet opprinnelig avtalt til ut sesongen 2020/2021 som igjen åpner opp for trenerløsning med Hofstøl/Panza. 

– Vi er svært glade for å kunne presentere en arendalitt i «sjefsstolen» ut sesongen 2020/2021. André Jørgensen Hofstøl har ikke bare bevist at han har det som skal til som  håndballspiller. Gjennom vårsesongen i fjor leverte han som trener, sammen med Luka, et  formidabelt resultat og sørget med det for at ØIF Arendal klarte å hente hjem sølvmedaljer i serien. Eneste poengtap med samme duo ved «roret» var uavgjort resultatet borte mot Elverum i serieavslutningen. Det sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. 

– At Grane Arendal har gjort Luka Panza tilgjengelig for oss i perioden fra nå og ut sesongen,  setter vi umåtelig stor pris på. Det viser hvor godt det er at byen har et stort håndballmiljø  på elitenivå. 

– Vi synes det er hyggelig å kunne hjelpe ØIF Arendal. Luka kommer til å fortsette som hovedtrener i Grane og skal følge Grane-jentene ved de to kampkollisjonene som ligger i terminlisten, det forteller leder i Grane Nina Thorsdahl. 

På de kampene hvor Luka ikke er tilgjengelig, vil ØIF Arendals målvaktstrener, Åsmund Vaaje Strat, bistå André fra laglederbenken.  

ØIF Arendal vil nå starte arbeidet med å få på plass den permanente trenerløsningen for fremtiden. Denne prosessen er ventet å være ferdig i god tid innen sesongslutt.

Andrè Jørgensen Hofstøl og Luka Panza er nye trenere i ØIF Arendal Foto: ØIF Arendal

Fakta: André Marius Jørgensen Hofstøl

Født: 9. april 1979 Bosted: Arendal Sivilstatus: Gift

Spillerkarriere:

1986 – 1998 Ungdomsspiller i Øyestad IF
1998 – 2000 Kristiansand IF
2000 – 2003 Runar IF
2003 – 2006 C.D. Bidasoa (Spania)
2006 – 2009 Aalborg Håndbold (Danmark)
2009 – 2010 GOG Svendborg TGI (Danmark)
2010 – 2015 ØIF Arendal

André har 177 A-landskamper for Norge og scoret til sammen 266 mål.