PRESSEMELDING: ØIF Arendal og Marinko Kurtovic avslutter trener engasjementet! – ØIF Arendal
logo

PRESSEMELDING: ØIF Arendal og Marinko Kurtovic avslutter trener engasjementet!

ØIF Arendal og Marinko Kurtovic har kommet til enighet om å avslutte trener engasjementet.

ØIF Arendal og Marinko Kurtovic har ført samtaler om fremtiden utover sesongen 2020/21. Etter 7 suksessfulle år i klubben har Marinko gitt til uttrykk for at tiden er moden for andre krefter til å ta over. Med det som utgangspunkt har partene kommet til enighet om å avslutte trener engasjementet i VM-pausen og før ny oppkjøring til siste delen av inneværende sesong.

ØIF Arendal har derfor iverksatt arbeidet med å få på plass en kortsiktig trenerløsning ut sesongen 2020/21. Målet er trenerløsningen for resten av sesongen er på plass innen utgangen av inneværende uke. Arbeidet med å få på plass fremtidens permanente trenerløsning starter så snart den kortsiktige løsningen er på plass. Denne prosessen er ventet å være ferdig i god tid innen sesongslutt.

– Marinko Kurtovic er ØIF Arendals mest suksessfulle trener gjennom alle tider. Han har vært arkitekten bak den utrolig tøffe jobben det er å løfte en klubb fra det å være et eliteserielag til det å bli ett topplag i eliteserien. På denne veien har han ledet klubben til tre fantastiske seriemesterskap og ett Norgesmesterskap. Hos oss kommer Marinko alltid til å ha en spesiell plass i ikke bare i historiebøkene, men også langt inn i hjertene. Nå ønsker vi han masse lykke til med nye utfordringer i fremtiden, det forteller ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

LES OGSÅ: Marinko Kurtovic: – Når jeg kom til ØIF Arendal hadde vi en visjon om et topplag og titler. Det har vi klart!

Fakta:

Marinko Kurtovic kom til ØIF Arendal foran sesongen 2014/2015. Romjulen 2014 vant ØIF Arendal klubbens første tittel, NM-gull, etter en spennende finale mot Bodø i Oslo Spektrum. Senere samme sesong vant ØIF Arendal også klubbens første seriemesterskap (2014/15). Påfølgende sesong ble ØIF Arendal også seriemester (sesongen 2015/16). Sesongen 2018/19 vant ØIF Arendal sitt tredje seriemesterskap med Marinko ved roret.