Marinko Kurtovic: – Vi hadde en visjon om å bli en toppklubb og vinne titler, det har vi klart! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Vi hadde en visjon om å bli en toppklubb og vinne titler, det har vi klart!

Marinko Kurtovic er stolt over tiden i ØIF Arendal og vil gjerne takke alle som han har møtt i tiden sin i Arendal.

BAKGRUNN AV PRESSEMELDINGEN: ØIF Arendal og Marinko Kurtovic avslutter trener engasjementet!

Når jeg kom til ØIF Arendal, hadde vi en visjon om att sammen skape et topplag og vinne titler. Det har vi klaret med god margin og har under flere år kriget i toppen av ligaen.

Vi har hatt en fantastisk reise, men som alle vet så har alle gode ting en ende. Jeg har blitt utrolig glad i Arendal som by, spillerne, støtteapparatet, klubben og menneskene rundt den. Nevner ikke noen navn, så har jeg ikke glemt noen.

2020 har bydd på mange utfordringer for meg personlig. Alvorlig sykdom, operasjoner og covid-19 med en annerledes hverdag på alle plan, har satt sine avtrykk og satt ting i perspektiv. Derfor velger jeg att ta et steg tilbake. Livet er for kort til att ikke ha det bra.

I handballens verden er syv år en lang tid, men det er også et uttrykk på at jeg og klubben har hatt et godt samarbeid. Jeg håper og tror at jeg har satt et godt avtrykk i ØIF Arendal både på og utenfor banen. Håper min erstatter snart er på plass, det fortjener guttene, og kun fokuserer på det sportslige slik en trener skal.

Til slutt vil jeg benytte anledningen til å takke for syv fine år. Alle flotte mennesker jeg har blitt kjent med, både på og utenfor banen. Svermen, vi hadde aldri klart att nå våre mål uten er. Jeg har virkelig savnet att ha deres støtte i ryggen de siste månedene. Håndball er ikke det samme uten fans, trommer, buing og jubel.

Mine fantastiske gutter, takk for alle oppturer og nedturer. Jeg ville ikke vært foruten noen av dem. For enten så vinner man, eller så lærer man.

Ønsker dere alt godt i fremtiden. Takk for samarbeidet.

Marinko Kurtovic