Storseier i første oppgjør mot Nærbø! – ØIF Arendal

Storseier i første oppgjør mot Nærbø!

Tross tekniske problemer både fra marked på streamingen og fra gutta på gulvet så tok våre gutter en svært overbevisende seier mot Nærbø i den første av to kamper mot jærbuene!

Det skulle starte med krøll på alle avdelinger under de første minuttene i dagens kamp. For både på stream og på banen så fungerte det dårlig.

Men når streamen endelig var på plass 5-6 minutter inn i kampen så skulle også gutta snu den dårlige starten.

For Nærbø hadde faktisk fått seg en solid ledelse til å starte med med hele 4-5 mål ned til våre gutter. Det snudde heldigvis nokså fort og midtveis i omgangen så hadde våre gutter låst forsvaret og finstilt siktet i angrep. Riktig nok brente vi noen 100% sjanser, men det spilte liten rolle når det var stengt foran Kristjian Jurisic sitt mål.

Etter hvert så skulle vi også få servert flotte flyvere fra Olaf Hoffstad og Hermann Gjekstad og herlig gjennomspill av gutta. Det var ingen tvil om at gutta koste seg utpå der nå.

Slik skulle det fortsette utover 2. omgangen også hvor ØIF Arendal aldri så seg tilbake og tidvis lekte seg med et Nærbø lag som stanget i angrep. For i 2. omgang skulle Kristijan Jurisic sette lås og slå på eget bur og reddet så og si alt som kom forbi forsvaret. Det skulle også Andre Kristensen gjøre. Gledelig var det også at hele laget fikk en god gjennomkjøring, hvor våre unge lokale helter i Jakob Lorentzen og Sebastian Simonsen også fikk vist jærbuene en lekse eller to.

Sluttresultatet ble 32-23 til ØIF Arendal, en solid og overbevisende seier i første oppgjør.

Nytt oppgjør i morgen kl. 12:30, da skal vi også prøve å få streamen på plass før oppgjøret starter.