Sebastian Løvlie Simonsen: – Gøy å komme inn å bidra med et par mål! – ØIF Arendal

Sebastian Løvlie Simonsen: – Gøy å komme inn å bidra med et par mål!

Sebastian Løvlie Simonsen fikk masse av tillit i helgens kamper. Det takket han for ved å vise hva som virkelig bor i ham.

BAKGRUNN: Storseier i første oppgjør mot Nærbø!
Knepent tap for Jærbuene!

Purunge Sebastian Løvlie Simonsen fikk i helgen virkelig prøve seg på banen med de store gutta. For i de to oppgjørene mot Nærbø så fikk han ikke bare mange minutter på banen, men også vist seg frem med flott spill og scoringer. Noe som hovedpersonen selv syntes var veldig kjekt.

– Det har vært veldig gøy å få såpass med spilletid og enda gøyere og kunne bidra med et par mål også. Det er alltid gøy å møte Nærbø uansett om det er med Gutter 16 eller med A-laget, men dette var litt ekstra stas, sier den unge Løvlie Simonsen.

Les også: Avslørt: Her er hemmeligheten til familien Simonsen!

Han forteller at han lenge har gledet seg til det nye året, for allerede i starten av innværende sesongen så fikk han vite han at etter jul skulle få prøve seg sammen med A-laget og få muligheten.

– Ja, helt siden jeg fikk vite at vi (Sebastian Løvlie Simonsen og Fredrik Urquizo Venemyr) skulle få prøve oss på A-laget så har jeg gledet meg veldig. Det har også gitt meg en ekstra motivasjon boost.

Avtalen til de to ung guttene var som følger at Fredrik skulle få sjansen før jul, mens etter jul så skulle Sebastian komme inn i varmen. Det har også fungert godt.

Les også: Fredrik Urquizo Venemyr om drømmedebuten!

Nå forteller Sebastian at han håper og tror at A-lagsspillet vil være med på å gjøre han til en enda bedre håndballspiller.

Jeg håper på å kunne utvikle meg til å bli en enda bedre håndballspiller og håper selvfølgelig å kunne få litt mer spilletid i tiden fremover.

På spørsmål om han drømmer om å bli den beste håndballspilleren i familien Simonsen så tar han litt betenkningstid før han svarer ironsk…

– Hehe, har jo lyst til å bli så god som mulig, om det da vil si at jeg blir bedre enn Sander det får vi se. Men ja det er jo et mål.

Nå ser Sebastian bare frem til fortsettelsen og lover at han skal gi alt for klubben.

Les også: (TV) Debuten til Sebastian. Dette sier han etter kampen!