Flere kamper utsettes i Rema1000-ligaen! – ØIF Arendal

Flere kamper utsettes i Rema1000-ligaen!

Etter regjeringens anbefalinger i henhold til covid-19 restriksjoner så vil flere kamper i Rema1000-ligaen utsettes, i tillegg så vil også flere kamper i første divisjon bli utsatt.

Norges håndballforbund sendte i kveld ut en mail om at alle de kommende kampene i Rema1000-ligaen for kvinner, 1 divisjon for både menn og kvinner utsettes i 14 dager.

Det er en bestemmelse basert på regjeringens anbefalinger på dagens pressekonferanse.

I tillegg så vil NHF i den nærmeste tiden se på de ytterligere konsekvensene av mandagens anbefaling fra regjeringen, blant annet for de kampene som er berammet til tidlig i februar, og konsekvenser for de ulike avdelingene og divisjonene som blir berørt. Det er ingen kamper for Rema 1000-ligaen menn i januar, men dersom anbefalingen også vil gjelde for de første dagene i februar vil også ØIF Arendals avdelingen få utsettelser.

Kommende treningskamper vil også bli utsatt i de neste 14 dagene. Det vil si at ØIF Arendals mannskap sannsynligvis ikke vil møte motstand i kampsammenheng før den eventuelle berammende kampen mot FyllingenBergen i Sparebanken Sør Amfi 3. februar.

I første omgang ser det altså ut som at regjeringens anbefalinger ikke vil påvirke ØIF Arendal i ytterligere grad enn at et par treningskamper frafaller programmet.

LES OGSÅ: Trenerteamet: – Godt fornøyd med helgens kamper!