Skadeoppdatering: Mario Matic! – ØIF Arendal

Skadeoppdatering: Mario Matic!

Mario Matic er fortsatt ute med en vond tommel. Usikkerheten om han blir klar til FyllingenBergen kampen øker, men forhåpentligvis vil et lite ekspert besøk denne uken gi et svar på skaden.

BAKGRUNN: Skadeoppdatering: Mario Matic! » ØIF Arendal

I midten av desember meldte vi at Mario Matic slet med en vond tommel og av den grunn ikke ville bli med i borteoppgjørende mot Haslum og Elverum.

Nå har flere lurt på hvor stavanger-karen har blitt av og om han blir klar til oppgjøret mot FyllingenBergen den 3 februar.

Tilfellet er slikt at Mario fortsatt sliter med den vonde hånden sin og går per dags dato også med press på tommelen. Han trener alternativt og er ikke en del av treningene sammen med resten av laget for øyeblikket.

Om han blir klar til FyllingenBergen kamp er fortsatt ikke klart. Men forhåpentligvis vil svare komme innen kort tid. I denne uken skal nemlig Mario Matic til en ekspert i Drammen for å ta en titt på hånden og tommelen hans. Sannsynligvis vil det etter undersøkelsen blir en større klarhet knyttet til skaden for den lekne playmakeren for ØIF Arendal.