Stor innsats av ØIF Arendals dugnadsarbeidere for STS Fagstillas! – ØIF Arendal

Stor innsats av ØIF Arendals dugnadsarbeidere for STS Fagstillas!

Denne uken så har flere av ØIF Arendals mest ivrige dugnadsarbeidere jobbet stein hardt for klubben og samarbeidspartner STS Fagstillas.

Det har vært en utrolig flink og flott gjeng her denne uken, innleder STS Fagstillas sjef, Nils Olaf Evensen med.

Nils Olaf Evensen som er daglig leder for STS Fagstillas er denne uken sammen med resten av hans team ved NATO anlegget ytterst på Hisøy. I området skal det installeres stilas, men i første omgang må det transporteres fra A til B noe som slettes ikke er en enkel jobb i og inni anlegget. Han forteller videre at flere dugnadsmedarbeidere fra ØIF Arendal har vært med på å gjøre en kjempe jobb for STS Fagstillas, og at han er imponert over innsatsen.

– De har vært med på å transportere cirka 24 tonn med materielle fra utenfor anlegget inn i fjellet. Det har vært tungt arbeid, så jeg er imponert over gjengen. Det er en jobb som vi setter stor pris på!

For selv om det var tungt arbeid, så var dugnadsgjengen fra ØIF Arendal i godt driv og det over flere dager. Humøret var også nokså upåklagelig og flere tøyset godt under lunsjen.

– Ja, egentlig så er vi her bare for lunsjen!

Men det var nok ikke bare lunsjen som var viktig for gjengen. For tilfellet var slik at STS Fagstillas ønsket å gi klubben 50 000kr i gave for den fantastiske innsatsen som dugnadsmedarbeiderne la ned. Det var flere svært takknemlige for – for selv om det hadde vært et par dager med mye tunge løft, så er det ØIF Arendal som de fleste setter øverst. Det er vi som klubb også svært takknemlig og stolt over, det er en fantastisk flott og god gjeng som vi har i og rundt klubben som stiller opp og alltid gjør alt for klubben. Det er uten tvil Norges beste og flinkeste dugnadsgjeng!

Her er Nils Olaf Evensen (i midten) sammen med flere av ØIF Arendals dugnadsarbeidere i lunsjen. Her overleveres sjekken på 50 000kr Foto: Agderposten

Også en annen samarbeidspartner av ØIF Arendal tok turen innom NATO anlegget på Hisøy i dag. For Thomas fra Agderposten stakk også innom for å si hei og lage skriverier om prosjektet og innsatsen som ble lagt ned.

Etter 3 dagers jobb så var dugnadsmedarbeiderne i mål med STS Fagstillas med å løfte 24 tonn inn i fjellet. Det skal nå stå der til Mars måned før det skal transporteres ut igjen. Det er gjengen fra ØIF Arendal allerede klar for å gjøre, men den episoden vil vi komme tilbake til!