Våre «eksperter» sine tanker om mesterskapet i Egypt! – ØIF Arendal

Våre «eksperter» sine tanker om mesterskapet i Egypt!

Gruppespillet i VM 2021 er unnagjort hvor Norge tar med seg 2 poeng inn i hovedrunden. Nå venter langt tøffere motstand og i den forbindelse så har vi spurt våre egne eksperter, nemlig spillerne hva tanker de gjør seg rundt mesterskapet hittil og videre.

Vi har tatt en prat med våre egne eksperter i klubben om hva de tenker om mesterskapet i egypterne og hva sjansene er for Norsk gull. Eirik Heia Pedersen, Kristijan Jurisic og Mario Matic er alle enig om at mesterskapet har vært mer spennende så langt enn forventet. I tillegg så er de også nok så samstemte på at Norge kommer langt, men ikke øverst på pallen.

– Det er kjedelig at mange av lagene mangler sentrale spillere men det igjen gjør at kampene blir mer spennende, sier Eirik Heia Pedersen før han fortsetter…

– Det er mange lag og spillere som imponerer, så Norge tror jeg får 3. plassen. Men håper selvfølgelig de tar gull.

Eirik Heia Pedersen fra bortekampen mot Viking tidligere i sesongen.

ØIF Arendals sisteskanse, Kristijan Jurisic er enig med klubblegenden…

– Mesterskapet har vært veldig uvanlig med en del uventede resultater. Tror nok ikke at det var mange som så for seg at Japan skulle gå videre til hovedrunden (for første gang siden 1997) og attpåtil tar med seg poeng. Jeg har blitt overrasket over lag som jeg i utgangspunktet ikke hadde store forventninger til før mesterskapet, spesielt de lagene utenfor Europa.

Videre forteller han at han har fortsatt stor tro på Norge selv om det var vært tøffere enn forventet til nå.

– Norge har fått en tøffere vei i mesterskapet enn man på forhånd hadde tenkt, men Norge har et såpass bra lag at de fint klarer å komme seg videre til en kvartfinale.

Kristijan Jurisic mot Haslum tidligere i år.

Mario Matic deler samme oppfatningen som sine to kollegaer.

Norge har en tøff vei, men det finnes naturligvis muligheter. Jeg syntes Danmark virker et lite hakk bedre, men alt kan skje. Det står nok mellom de to og et par nasjoner til.

LES OGSÅ: Skadeoppdatering Mario Matic!