B2B-nettverket: Fargerike Christensen valgte Nortel! – ØIF Arendal

B2B-nettverket: Fargerike Christensen valgte Nortel!

ØIF Arendals B2B-nettverk, Arendal B2B, virker. Det fikk den forholdsvis ferske sponsorene, teleselskapet Nortel, en ny bekreftelse på da Fargerike Christensen valgte ny telefonipartner. Onsdag var det «porteringsdag» – det gikk aldeles strålende skal vi tro Reidar Christensen i Fargerike.

ØIF Arendals samarbeidspartnere gjennomfører flere Business-2-Business-treff i løpet av hver sesong. Tilbake i mars måned arrangerte klubben et digitalt speedbookingstreff og blant 50 deltakende sponsorer, ble det arrangert rundt 350 møter. Og et av mange resultater fra dette digitale sponsortreffet er altså det nye samarbeidet mellom teleselskapet Nortel og Fargerike Christensen.

Onsdag var dagen hvor Reidar Christensen og hans kollegaer i Fargerike Christensen skulle gå fra gammel teleoperatør til Nortel. Det gikk knirkefritt.

Fargerike Christensen valgte Nortel som teleoperatør

– Vi har byttet simkort og utover det har vi ikke merket noe, skryter en fornøyd Reidar. Nortel benytter Telenors nettverk og vi får nå abonnement med fast pris og grenseløs mobildata.

Vi har byttet simkort og utover dette har vi ikke merket noe

Reidar Christensen, Fargerike Christensen

Nå gleder han seg til å ta i bruk Nortels flotte løsning for bedrifter og er allerede godt i gang med å teste ut spennende nye og nyttige funksjoner.

For å sikre at alt går 100% korrekt for seg har Nortel stilt opp med to representanter i forbindelse med «porteringen». Sigurd Wedde og Alexander Kristensen har tatt turen fra kontorene i Kristiansand. De er veldig fornøyd med å få rekruttere nye kunder i ØIF Arendals B2B-nettverk.

– For oss har det vært en veldig positiv opplevelse med B2B-nettverket til ØIF Arendal så langt. Det virker å være dyrket frem en god felles kultur blant sponsorene. Og som nye sponsor har vi blitt godt tatt imot av bedriftene i sponsornettverket, sier Sigurd Wedde.

– Kombinasjonen av lidenskapen for håndballklubben og interessen for å gjøre gode forretninger seg imellom, gjør det utrolig kult å jobbe med. Det er tydelig at man i sponsornettverket ønsker å «spille hverandre gode», istemmer Alexander Kristensen.

Nortel kom inn som sponsor hos ØIF Arendal under koronapandemien.

– Nå er vi spente på hva Bjørn-Gunnar og klubben vil stelle i stand når pandemien senker seg. Vi ser frem til videre samarbeid med forhåpentligvis flere fysiske sammenkomster, avslutter Alexander og Sigurd fornøyde.