Microsoft sponsor ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Microsoft sponsor ØIF Arendal!

Det var nok ikke Bill Gates som fattet beslutningen. Ei heller en storsatsning på håndball fra den gigantiske programleverandøren. Men som del av selskapets strategi om å bistå frivillighet, kommer det et lite bidrag fra det gigantiske multinasjonale teknologi selskapet til ØIF Arendal.

– Vi søkte rett og slett om reduserte priser på leveranse av Microsoft365-programmet, forklarer ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Og det er tydelig at noe godt kom ut av søknaden.

– Ja, så absolutt. Til stor glede og ikke minst stor nytte fikk vi 10 lisenser av programmet gratis. Fullversjon av programmet koster i dag i underkant av kr. 2 500,- pr. bruker. Og med 10 versjoner gir jo det oss en besparelse på 25 000. Det kommer godt med i utfordrende tider.

Og det er mer enn selve besparelsen som kommer godt med, skal vi tro Bjørn-Gunnar.

– Det gir oss selvsagt også anledning til å bruke et verktøy som gjør at vi kan videreutvikle arbeidsmetodikk og samhandling. Selv om vi har gratisverktøy for dette i dag, er det på ingen måte fullgode erstatninger for Microsoft365 og alle tilleggsfunksjoner som ligger til programmet.

Så nå er det opplæring på det nye programmet?

– Om ikke alle, så har de fleste i administrasjon allerede brukt noen av programmene og funksjonaliteten. Men nå kommer hele organisasjon etter. Og ikke minst så skal årsmøte 15. juni gjennomføres i nettopp Microsoft Teams.

– Vi kommer nok til å ringe Erik Mong hos vår sponsor Knowit. Via deres kompetanse vet vi at vi kan få gode innspill på hvordan vi skal ta i bruk alle fordeler som kan gjøre oss #LittBedreHverGangViMøtes også i Microsoft365.

Sponsorfamilien 05.06