Microsoft sponsor ØIF Arendal!

Det var nok ikke Bill Gates som fattet beslutningen. Ei heller en storsatsning på håndball fra den gigantiske programleverandøren. Men som del av selskapets strategi om å bistå frivillighet, kommer det et lite bidrag fra det gigantiske multinasjonale teknologi selskapet til ØIF Arendal.

– Vi søkte rett og slett om reduserte priser på leveranse av Microsoft365-programmet, forklarer ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Og det er tydelig at noe godt kom ut av søknaden.

– Ja, så absolutt. Til stor glede og ikke minst stor nytte fikk vi 10 lisenser av programmet gratis. Fullversjon av programmet koster i dag i underkant av kr. 2 500,- pr. bruker. Og med 10 versjoner gir jo det oss en besparelse på 25 000. Det kommer godt med i utfordrende tider.

Og det er mer enn selve besparelsen som kommer godt med, skal vi tro Bjørn-Gunnar.

– Det gir oss selvsagt også anledning til å bruke et verktøy som gjør at vi kan videreutvikle arbeidsmetodikk og samhandling. Selv om vi har gratisverktøy for dette i dag, er det på ingen måte fullgode erstatninger for Microsoft365 og alle tilleggsfunksjoner som ligger til programmet.

Så nå er det opplæring på det nye programmet?

– Om ikke alle, så har de fleste i administrasjon allerede brukt noen av programmene og funksjonaliteten. Men nå kommer hele organisasjon etter. Og ikke minst så skal årsmøte 15. juni gjennomføres i nettopp Microsoft Teams.

– Vi kommer nok til å ringe Erik Mong hos vår sponsor Knowit. Via deres kompetanse vet vi at vi kan få gode innspill på hvordan vi skal ta i bruk alle fordeler som kan gjøre oss #LittBedreHverGangViMøtes også i Microsoft365.

Sponsorfamilien 05.06