Ole Aasen varsler gladmelding til klubben! – ØIF Arendal

Ole Aasen varsler gladmelding til klubben!

ØIF Arendal forventer tapte inntekter i størrelsesorden 4,3 millioner etter Coronautbryddet. I dag fikk klubbens administrasjonssjef, Ole Aasen, en gladmelding!

ØIF Arendal er i likhet med de aller fleste idrettslag, rammet hardt av myndighetenes nedstengning som følge av Covic19-viruset. 4,3 millioner i tapte inntekter har klubben varslet tidligere.

– Vi har søkt om kompensasjon for tapte billettinnkteter i Drammen-kampen, samt for 2 kvartfinaler og 2 semifinaler i sluttspillet. I tillegg til tapte inntekter i form av deltakeravgifter for aktivitet i håndballakademiet, forklarer ØIF Arendals administrasjonssjef Ole Aasen. Han er også klubbens økonomiansvarlig.

Og etter lang ventetid er pengene endelig kommet på kontoen.

– Det stemmer. I dag var hele beløpet vi har søkt om kommet inn på kontoen. Det var kr. 458 000,-. Og det var veldig godt å få dem nå før vi skal utbetale feriepenger til spillerne.

Selv om gleden over å ha mottatt kompensasjon for tapte billettinntekter er stor. Er det ikke bare glede å lese i ansiktet til den alvorlige administrasjonssjefen.

Vi er svært takknemlig for statens støtteordninger

Ole Aasen, administrasjonssjef

– Vi er svært takknemlig for at det foreligger slike statlige ordninger. De er helt avgjørende for at klubben skal komme gjennom tøffe tider. Men de kompenserer på ingen måte noe i nærheten av de inntektene vi har mistet. Ekstra bekymret er vi for høsten. Og svært spent er vi på om klubben får anledning til å ha publikum på kamper.

Sponsorfamilien 05.06