HRG: – Ett av lyspunktene under Covid-19 har vært det gode samarbeidet med ØIF Arendal! – ØIF Arendal

HRG: – Ett av lyspunktene under Covid-19 har vært det gode samarbeidet med ØIF Arendal!

En av de bransjene som har blitt hardest rammet under Corona-krisen og Covid-19-viruset er reisebyråer. ØIF Arendals sponsor HRG har opplevd en oppbremsing av pågående kunde- og salgsaktiviteter. Samtidig så roser de ØIF Arendal som et av lyspunktene.

– Vår salgshverdag i HRG er i normaltider preget av høy aktivitet med kundemøter, prosjektgjennomføringer, kundearrangement og visningsturer. Når covid-19 traff oss med full styrke i midten av mars, ble det en naturlig oppbremsing i alle våre pågående kunde- og salgsaktiviteter.

Det forteller Kristin Brennbakk Våge som er Sales & Business Manger i HRG.

– De siste månedene har arbeidshverdagen vår bestått i å bistå våre kunder med samfunnskritiske reiser og riktig reiseinformasjon til enhver tid.

For mer informasjon om byråets arbeidshverdag, følg HRG her:  https://www.facebook.com/hrgnordiccentrum/

– Et av lyspunktene under Covid-19 tiden, har vært det gode samarbeidet med ØIF. HRG er imponert over hvor raskt ØIF har omstilt seg for å finne nye måter nettverket kan treffes på, i tillegg til at ØIF har vært utelukkende positive når HRG tar kontakt for bistand til innholdsproduksjon og digitalt markedsmateriale, skryter hun.

Kristin Brennbakk Våge

Og gir seg ikke helt med det…

– ØIF nettverket er det første nettverket vi er med i som har organisert og gjennomført digitale B2B-møter. Disse møtene har gått over all forventing! Vi har fått et innblikk i hverdagen til andre bedrifter – og de fleste av våre medsponsorer er positive og fremtidsorienterte. Resultatet av de digitale B2B-møtene har vært videre booking av nye salgsmøter og ytterlige salgssamtaler frem i tid.

– Vi ønsker å takke ØIF Arendal for kreativitet og pågangsvilje – det er nettopp derfor HRG støtter ØIF!

Og vi kan bare oppfordre alle til å bruke HRG når tiden for nye reiser kommer igjen! Vi har i alle fall ikke møtt på noen som løser våre utfordringer så godt som Kristin & Co!