Speedbooking med rekordmange sponsorer! – ØIF Arendal

Speedbooking med rekordmange sponsorer!

Torsdag 19. mars inviterer ØIF Arendal sine B2B sponsorer til speedbooking og årets mest lønnsomme dag! Denne gangen med rekordmange sponsorer i sponsorporteføljen!

– Vi har som målsetting å gjøre denne dagen til våre samarbeidspartners mest lønnsomme dag gjennom hele året, det forteller salgssjef Jørn Holmestrand.

Han og salgssjef sør, Peder Langfeldt, skal sammen med daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen og klubbens øvrige administrasjon sørge for å legge forholdene godt til rette for merbusiness mellom sponsorene.

LES OGSÅ: – Omsetter for millioner i sponsorfamilien til ØIF Arendal

– Alle samarbeidspartnerne får anledning til å føre opp 10-15 firmaer som de ønsker å møte denne spesielle dagen, så lager vi en «møtecup» hvor vi forsøker å «spleise» flest mulig sponsorer i gode samtaler, forteller Ole Aasen. Han og Per Carsten har god trening i å lage excelark med kabaler som skal gjøre alle sponsorer fornøyde.

– Det er den mest krevende oppgaven vi gjør gjennom hele året. Men det er også veldig morsomt. For vi vet at er vi gode i å sette de rette sponsorene sammen, så blir det godt grunnlag for god forretning. Og da er det jo ingen som ikke vil være sponsor også i fremtiden, forklarer Per Carsten.

LES OGSÅ: -ØIF Arendals B2B-nettverk «virker» både på inntekts- og utgiftssiden!

– Vi vet gjennom tilbakemeldinger at dette er den viktigste og mest lønnsomme dagen for mange av våre sponsorer. Og vi vet at det er svært mange av dem som gjør god forretning akkurat denne dagen og ikke minst i påfølgende dager og uker. Her er det også mange som starter relasjoner som på lengre sikt skaper gode samarbeid. ØIF er veldig dyktige, det er den nyansatte salgssjefen med ansvar for Kristiansandskontoret, Peder Langfeldt, som er entusiastisk og gleder seg til speedbooking 19. mars.

Er du sponsor og ikke har meldt deg på ennå? Bruk denne linken