Rekorddeltakelse når sponsorene møtes for å drive forretning! – ØIF Arendal

Rekorddeltakelse når sponsorene møtes for å drive forretning!

Fredag 8. mars møtes Arenal B2B, ØIF Arendals forretningsnettverk, hos J.B. Ugland Eiendom i Grimstad. Nede en den fantastiske underetasjen med alle de like så fantastiske veteranbilene skal klubben sponsorer møtes for å se etter muligheter til å drive forretning sammen!

For mange av klubbens sponsorer er nettopp B2B-nettverket et av de viktigste insitamentene til å delta som sponsor hos ØIF Arendal. Og fredag i neste uke møtes neste 50 næringsdrivende for å gjøre nettopp dette.

– En gang i året gjennomfører vi såkalt «speedbooking», forklarer daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. – I det så ligger at alle sponsorene fører opp hvilke andre sponsorer de ønsker å treffe og vi «matcher» dem i korte møter slik at første initativ til ny forretning skal være enkelt.

Fredag den 8. mars møtes sponsorene og det er i noen helt utrolige omgivelser.

– Vi har vært så heldig å ha B2B-nettverket vårt i «garasjen» hos Ugland en gang før også. Det er norges beste omgivelser for slike møter. Og vi gleder oss til en lønnsom dag med våre viktigste samarbeidspartnere. De som gjør det mulig å drive topphåndball fra Arendal.

6-9 forretningsmøter kan det ble i løpet av noen formiddagstimer.

– Ja, det er ikke mange dager hvor man så effektivt kan nå rundt til potensielle nye foretningsforbindelser. Og vi vet allerede at det er mange som har gjort svært lønnsomme og tildels store handler som har startet i dette nettverket, så at det virker det er det ingen tvil om.

Plass til flere.

– Selv om vi begynner å bli mange, ønsker både vi i klubben og sponsornettverket at vi skal vokse. Det gjør flere potensielle kunder i fremtiden og det gir flere samarbeidspartnere til klubben. Det er med andre ord en vinn-vinn arena!