Fullt hus og 75 deltakere på sponsortreff hos Arendal Herregaard! – ØIF Arendal

Fullt hus og 75 deltakere på sponsortreff hos Arendal Herregaard!

Det var rekordstor deltakelse når sponsorene var samlet for mingling og relasjonsbygging i B2B-øyemed. Det var Arendal Herregaard som inviterte til samling og det var litt av en respons.

ØIF Arendal er opptatt av at sponsorene skal drive forretning seg i mellom. Forretning som gjerne må starte gjennom relasjoner som skapes på de arenaer som klubben initierer. Og i dag var alle sponsorer invitert til en liten frokostsamling hos fantastiske Arendal Herregaard.

Her kan du lese mer om det flotte spahotellet på Tromøy

Ove Trøen og Oddgeir Frette hadde rigget til god frokost og gode lokaler. Og mange var det som fikk sitt første bekjentskap med hotellet og hotellets fortreffelighet.

Flere av klubbens sponsorer hadde såkalte «Five minutes StandUp». En mulighet sponsorene har for å informere litt om seg selv til de andre aktørene i klubbens B2B-familie.

Og selvsagt inviterte Marinko Kurtović og Andrè Jørgensen Hofstøl til en liten mini evaluering av høsten, rent sportslig. Sponsorene som tross alt er de som gjør det mulig å drive topphåndball fra Arendal, fikk også en oppdatering på skadesituasjon. Og sponsorene var det første som fikk presentert ØIF Arendals nysignerte spiller. Linjespilleren Luigj Quini som kommer fra sveitsisk topphåndball til ØIF Arendal.

Sam Eyde Videregående skole (medie- og kommunikasjon) var også tilstede og presenterte samarbeidet som skolen og klubben har iverksatt. Da med alt fra produksjon av håndballkamper fra Sør Amfi, til håndballmagasinet «Timout» og til kommende Podcast i samarbeid med Agderposten.

Flere nyheter som sponsorene allerede har fått presentert… vil ØIF Arendal dele med våre nettvenner utover helgen og uken som kommer. Vi kan love at det er mye spennende i vente…