Inviterer til digitale speedbookingsmøter! – ØIF Arendal
sponsorfamilien

Inviterer til digitale speedbookingsmøter!

– Uke 19 skal bli en av sponsorenes mest lønnsomme uker, det forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. For da det tradisjonelle speedbookingtreffet måtte avlyses i mars, ble det jobbet kreativt i klubben. Nå har ØIF Arendal invitert til digital speedbooking!

Årlig gjennomfører ØIF Arendal speedbookingstreff for sponsorer med målsetting om å være arena hvor sponsorene skaper forretning sammen. 8-10 møter på bare noen timer skal skape relasjoner som senere blir til forretning.

I mars måned ble imidlertid årets versjon avlyst som følge av de strenge restriksjonene som ble innført.

LES OGSÅ: – Omsetter for millioner i sponsorfamilien

– Når det sportslige aktiviteten er så lav som den er nå, er vi nødt til å jobbe minst dobbelt så hardt på andre områder. Vi ønsker å gjøre det lønnsomt å være sponsor i klubben, helt uavhengig av om det spilles kamper eller ikke, forklarer Bjørn-Gunnar ivrig på å gi sponsorene valuta for pengene.

sponsorfamilien

Nå inviterer dere til digitale speedbookingsmøter, hvordan gjør dere det?

– Først og fremst har vi sendt ut en oversikt i en survey – en spørreundersøkelse – hvor sponsorene har fått lov til å velge hvem man vil prate med, samt sette dette opp i en prioritert rekkefølge.

– Så har vi laget en mange digitale møterom. Vi sender linker til de som skal møtes og avtaler tidspunktet for «oppmøte» i det digitale møterommet. Resten er helt opp til sponsorene. Nesten i alle fall.

LES OGSÅ: – ØIF Arendals B2B-nettverk virker både på inntekts- og utgiftssiden

Skal hjelpe sponsorer med litt «dataskrekk».

– Vi har lært opp våre egne ansatte. Så vi vil være med på de første møteoppstartene slik at vi sikrer oss at alle sponsorene får det til. Og eventuelt kan bistå om noe allikevel skulle gå galt.

Han garanterer at det ikke kommer til å bli vanskelig.

– Nei, det er i utgangspunktet kjempe enkelt. Alt man må sørge for er at man har en PC eller en Mac, alternativt en smart telefon. Den trenger et kamera, høytalere og mikrofon. Det har de fleste PCer i dag og alle mobiltelefoner.

LES OGSÅ: – Fullt hus når ØIF Arendal inviterte sponsorene

– Har man dette på plass, er alt man skal gjøre å trykke på en link. Så går det nesten helt av seg selv, ler han. Vel vitende om at det er noen av oss som allikevel klarer å «klundre» det litt til…

– Det er noen fallgruber, men det er jo derfor vi er der. Det skal vi klare å hjelpe alle sammen med. Og i værste fall, får vi plukke opp telefon og ringe «analogt» til hverandre, ler han.

Uke 19 skal altså bli en svært lønnsom uke for ØIF Arendals sponsorer!

LES OGSÅ: – Nesten 70 sponsorer møttes hos Clarion Tyholmen Hotel