«Jeg har kun et mål. Å bli proff i ØIF Arendal!» – ØIF Arendal

«Jeg har kun et mål. Å bli proff i ØIF Arendal!»

Dennis Islami Thorsland er 18 år og kom til ØIF Arendal for sirka et år siden. han har spilt sine ungdomsår i Grane Arendal. Du finner han på Sam Eyde topphåndball og på banen for ØIF Arendal sitt G18 og andre divisjons lag.

Så Dennis, Hva posisjon spiller du i og hva er er dine styrker?

Jeg er en backspiller, med et veldig godt overblikk. Jeg liker meg best i ankomstfasen når forsvaret til motstanderne ikke er helt på plass. I tillegg så har jeg et godt skudd, men det er ikke alltid jeg velger å bruke det. Det er like kjekt å sette opp andre som å score selv, sier Dennis.

Når og hvorfor begynte du å spille håndball?

– Jeg begynte i slutten av 4 klasse, og det var fordi at en del av mine venner spilte – så jeg hadde lyst å prøve. Jeg spilte fotball i en del år samtidig, men valgte tilslutt kun å spille håndball!

Dennis i aksjon!

Så hva er er målet ditt som spiller?

– Hehe, målet mitt er å spille for ØIF Arendal. Å kunne bli proff i egen klubb hadde vært veldig kjekt, sier han bestemt!

Hva forventninger har du for hospiteringen sammen med ØIF Arendal gutta?

Jeg tror det blir skikkelig tøft, det er stor forskjell på proffer og ungdommer, Både i kunnskap og på styrke. Det hadde vært gøy å kunne hevde seg, men vi får se hva som skjer, sier Dennis litt ydmykt.

sponsorfamilien

Har du noen forbilder i ØIF Arendal?

Jeg syntes det har vært veldig gøy å se på Martin Lindell de siste sesongene. Det er litt kjedelig at han nå reiser til Frankrike, men når en er så god som han så forstår jeg det. Jeg vil også nevne fadderen min, Hermann Vildalen. Jeg håper å kunne få lært noen gode triks fra han.

Har du noen forbilder i utlandet?

Tja, jeg har vel egentlig ikke det. Martin Lindell har vært min helt de siste årene. Siden han nå skal til utlandet så kan jeg vel nevne han, ler den unge backen.

Hvordan trener du nå i disse Koronatider?

– Jeg har trent mye styrke hjemme og har tatt en del joggerturer. Det er viktig med variasjon. Jeg har ikke så mye utstyr hjemme, men klarer meg godt med det jeg har og diverse øvelser. Det finnes mange gode muligheter for å nå toppformen min. Så jeg håper å være i best slag når hospiteringen starter!

Swedol

HER ER EN SAMLING AV ALLE INTERVJUENE MED TALENTENE VÅRE!

https://arendal.nth.webcore.no/2020/04/23/jeg-er-like-god-nei-bedre-enn-sander-pa-dette/

LES OGSÅ // Intervjuet med Fredrik Venemyr
Min guttedrøm? Barcelona!

LES OGSÅ // Intervjuet med Jakob Falk Lorentzen
Jeg var en fotballkeeper som ble U-landslagsspiller i håndball

LES OGSÅ // Intervjuet med Jonas Johansen
Dette vil hjelpe meg med å nå mine mål!

LES OGSÅ // Intervjuet med Henrik Øygarden
Jeg skal på Landslaget!

LES OGSÅ // Intervjuet med Sverre Asser
Champions League med ØIF Arendal er en stor drøm!