«Min guttedrøm? Barcelona!» – ØIF Arendal

«Min guttedrøm? Barcelona!»

Fredrik Venemyr spiller på G16 laget til ØIF Arendal. Han er 16 år og en ordentlig lynving nede på venstre kant. Han går 10 klasse på Birkenlund Ungdomsskole, og har søkt toppidrett håndball på Sam Eyde til høsten.

Hva er dine styrker?

Jeg føler det må være kontringer. Jeg er jo venstre kant så det er en veldig viktig del. Jeg er ganske rask så jeg føler jeg kan dra av mange spillere på vei fremover.

Han fortsetter…

– Jeg liker også godt å ta straffer og føler meg veldig treffsikker, så jeg har en del styrker.

Når og hvorfor begynte du å spille håndball?

– Jeg begynte når jeg var 6 år. Det var mamma som hørte det ville bli et Grane Arendal lag. Jeg skiftet til Øyestad i 3 klasse. Jeg følte nivået passet meg bedre i tillegg til at jeg syntes drakten var veldig fin, hehe, ler Fredrik

– Nå føler jeg at jeg har kommet et stykke siden starten. Jeg har for eksempel vært med på alle samlinger på guttelandslaget LM04 til nå, noe som er veldig gøy, sier en stolt 16 åring!

sponsorfamilien

Så hva er er målet ditt som spiller, Fredrik?

Jeg ønsker selvsagt å bli så god som mulig, og å spille for ØIF Arendal er et stort mål… Men dersom jeg kan si et skikkelig hårete mål, så har jeg en guttedrøm om å spille på Barcelona. jeg liker godt hvordan de spiller, så er jeg veldig glad i Víctor Tomás. Jeg liker spillestilen hans veldig godt!

Hva forventninger har du for hospiteringen sammen med ØIF Arendal gutta?

Jeg gleder meg veldig til å spille med proffene. Jeg har vært med på noen treninger nylig i februar. Det var sykt gøy, det ga meg mye motivasjon til å fortsette å stå på! En ting som jeg syntes var skikkelig bra var at alle tok meg så godt i mot, så en var jo ikke nervøs i det heletatt når vi skulle begynne!

Har du noen forbilder i ØIF Arendal?

Ja, det har jeg selvsagt. Siden jeg er ving så er det vel naturlig at jeg har Olaf som forbilde. Tilfeldigvis er han også min fadder, så det kunne ikke vært bedre! Når jeg er på kamp i Sparebanken Sør Amfi så prøver jeg å plukke opp så mye som mulig, han er utrolig god! Jeg gleder meg veldig til å lære alt han har å lære meg, sier en engasjert Fredrik.

Hvordan trener du nå i disse Koronatider?

– Nå i disse koronatider så trener jeg godt. Jeg har fått et program av ØIF Arendals fysiske trener (Hans Olav) som passer meg veldig bra. Jeg har tidvis problemer med å ta fri, hehe. Jeg skal være i toppform når hospiteringen med proffene begynner!

LES OGSÅ // Intervjuet med Jakob Falk Lorentzen
Jeg var en fotballkeeper som ble U-landslagsspiller i håndball

LES OGSÅ // Intervjuet med Jonas Johansen
Dette vil hjelpe meg med å nå mine mål!

LES OGSÅ // Intervjuet med Henrik Øygarden
Jeg skal på Landslaget!

LES OGSÅ // Intervjuet med Sverre Asser
Champions League med ØIF Arendal er en stor drøm!