«Champions League med ØIF Arendal er en stor drøm» – ØIF Arendal

«Champions League med ØIF Arendal er en stor drøm»

Sverre Rodveit Asser er en av flere akademi spillere som skal trene med ØIF Arendal troppen til sommeren. Hør hva han har å si når vi ringer han for et lite intervju.

Sverre spiller til daglig i ØIF Arendal G16. Han er 17 år, og har tidligere spilt for Hisøy IL. Han går første året på idrett ved Sam Eyde Videregående Skole. La oss bli mer kjent med Sverre.

Hva posisjon spiller du?

– Jeg spiller som høyreback. Normaltsett liker jeg å gå på skudd, jeg skyter hardt og liker å score mål.

Når og hvorfor begynte du å spille håndball?

– Jeg begynte å spille håndball når jeg var 9-10 år gammel. Litt senere enn vanligvis, men av den grunn har jeg kanskje hatt et litt ekstra press, sier Sverre mens han flirer litt.

– Grunnen for at jeg begynte å spille håndball er fordi at mange av vennene mine gjorde det, og etter kort tid var jeg bitt av basillen.

Hva er målet ditt som håndballspiller?

– Oi nå spør du godt, målet mitt som håndballspiller er vel å bli så god som en kan bli. Jeg har lyst å bli proff, og ettersom jeg er en lokalgutt så er ØIF Arendal definitivt den klubben jeg drømmer om å spille for

Han legger til…

Det hadde vært veldig morsomt å spille Champions league med ØIF Arendal. Ja det er en stor drøm det!

sponsorfamilien

Den offensive og sjarmerende 17 åringen er bra frempå i løpet av intervjuet, men når vi snakker om den kommende treningsperioden så ligger han ikke noe i mellom.

– I fjor var jeg på trening sammen med gutta i ØIF Arendal. Det var artig, men jeg var nok litt nervøs og ikke helt klar den gang. I år så tror jeg det blir utfordrende, men at jeg håper og tror på at jeg kan henge med… Jeg er nok litt mer klar nå enn hva jeg var i fjor.

Det er spesielt en som Sverre gleder seg til å spille sammen med.

– Jeg gleder meg å stå på banen sammen med Sondre Paulsen. Han har alltid vært min helt og forbilde. En jeg har sett opp til lenge!

Har du noen andre forbilder i håndballen?

– Nei, her er det kun Sondre Paulsen som gjelder, ler Sverre.

– Men jeg gleder meg også såklart til å spille med resten av gutta i ØIF Arendal. Det er kjekt, og det er et resultat av all den treningen jeg har lagt ned.

Til å avslutte med så spør vi Sverre om hvordan det er å trene nå i disse koronatider.

– Det blir mye løping og styrke på egenhånd. Det er kjedelig, og ikke spesielt kjekt alene. Jeg savner å kunne spille litt ball, men visst jeg står på så er belønningen der fremme… når jeg forhåpentligvis om ikke så lenge kan møte til fellestrening med ØIF Arendal Elite.

Sondre Paulsen kan vinne prisen for årets publikumsfavoritt i Rema1000-Ligaen. Har du sett Sondre i aksjon? Stem han gjerne frem til å vinne prisen her.