Er han årets venstreback i Rema1000-Ligaen? – ØIF Arendal

Er han årets venstreback i Rema1000-Ligaen?

Martin Lindell har vært vanvittig god i den røde og sorte drakta og har igjen levert en fantastisk sesong for ØIF Arendal.

Martin Lindell er et navn alle med hjerte i ØIF Arendal kjenner godt til. Fra dagen han kom fra svenske HK Äranas i 2017 så har han utmerket seg med harde skudd og fantastiske scoringer. Høydepunktet i ØIF Arendal karrieren vil nok fort være de utrolige kampene mot HBC Nantes fra Frankirke, som kan ha vært avgjørende for Martin sin vei videre i karrieren.

LES OGSÅ:
– Martin Lindell forlater ØIF Arendal

Martin Lindell har i år kapret tredjeplassen på årets toppscorerliste i Rema1000-ligaen. Han fant veien til nettmaskene hele 120 ganger og ble kun slått av Bækkelagets Emil Sundal (179 mål) og Fyllingens Inge Aas Eriksen (128 mål).

Han kom på månedens lag 5 av 6 mulige ganger og har dermed seilet opp til å bli en storfavoritt til årets lag. Samtidig så undres det om Martin Lindell er Rema1000-Ligaens beste venstreback. Han har i år hatt stor konkurranse mot flere gode spillere rundt om i håndballnorge, uten at det har preget Lindell mye, melder topphandball.no

Hva synes du? Er Martin Lindell årets beste venstreback i Rema1000-Ligaen?

Les resten av saken på topphandball.no eller ved å følge linken her.

sponsorfamilie_Sponsorpyramide 20/21