Sjekk hva Sondre Paulsen har laget hjemme! – ØIF Arendal

Sjekk hva Sondre Paulsen har laget hjemme!

Sondre Paulsen er nominert til årets publikumsfavoritt i årets sesong av Rema1000-Ligaen! I intervju med Topphåndball.no viser han frem sine litt utradisjonelle, men gode «treningsmaskiner» hjemme i garasjen.

I et lengre intervju med topphåndball.no forteller vår egen Sondre Paulsen litt om hvordan karrieren begynte, årets sesongen og hvordan treningshverdagen er nå.

– Når jeg var liten så begynte jeg å spille håndball på grunn av de eldre guttene gjorde det.

Som barn drømmer man stort, det gjorde nok også Sondre Paulsen når det kommer til håndballen. Etter årets sesong så er det spesielt en ting han peker frem som et svært inspirierende øyeblikk.

– Kampene vår i EHF-Cup kvalifikasjonen mot HBC Nantes. At vi spilte så fantastisk gode kamper både borte og hjemme, og at et av de beste lagene i Europa slet skikkelig mot oss var veldig gøy og inspirerende.

Trykk på bilde visst du vil avgi din stemme til Sondre Paulsen!

Videre får han spørsmål om hvordan treningshverdagen blir nå under disse merkelig omstendighetene.

Han er rask med å svare…

– Jeg prøvde å dytte litt på bilen her om dagen.

Før han utdyper…

– Jeg har løpt en del, men skjønte fort at jeg trengte og ville kombinere dette med en annen form for trening. Sammen med min svoger så bygget vi et knebøystativ i garasjen. Resultatet ble veldig, veldig bra!

Sondre sitt hjemmelagde knebøystativ.

Mer fra intervjuet til Sondre Paulsen finner du her, eller på topphandball.no

Vi i ØIF Arendal er stolte over at Sondre er nominert til årets publikumsfavoritt, og dersom du er like stolt som oss så kan du være med å stemme frem Sondre til å vinne prisen her!

STEM PÅ SONDRE:
Du kan stemme på Sondre Paulsen her.

sponsorfamilie_Sponsorpyramide 20/21