Mizunoavtalen: – Sjekk disse draktene! – ØIF Arendal

Mizunoavtalen: – Sjekk disse draktene!

– Samarbeidet med Mizuno vil profesjonalisere klubben på ennå ett driftsområde, det forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Helt siden i høst har ØIF Arendal vært på jakt etter ny samarbeidspartner på tekstiler og sko. Og selv om det har vært klart en stund, er det først i dag at det blir offentlig at Mizuno og ØIF Arendal har funnet hverandre frem til minst 31. mai 2025.

– I dag presenterer vi nye drakter med ny leverandør. Men det er drakter som «kun» skal gjelde for perioden frem til sesongstart. For fra sesongstart kommer klubben til å ha noen helt fantastiske og grensesprengende drakter, det kommer entusiastisk og forventningsfullt.

Slik blir sommerdraktene som skal brukes frem til sesongstart:

Og draktprosjektet fra sesongstart, hva mer kan du si om det?

– Ikke mye nå, kommer det hemmelighetsfullt. Annet enn at mange i klubben, Svermen, styret og spillere har vært med på å lage prosjektet. Ja, selv ordføreren i Arendal, Robert Cornels Nordli, er involvert.

Her er reservedraktene som skal brukes i sommer:

– Det vi kan love er at det er et draktkonsept som skal inspirere og engasjere, forhåpentligvis hele Arendal, Aust i Agder og Sørlandet, ler han. – Vi skal gjøre noe helt unikt sammen. Og vi kommer til å invitere alle med i det videre prosjektet.

Mer var det ikke mulig å få ut av den hemmelighetsfulle daglige lederen.

Her er målvaktsdraktene for sommeren: