Mizuno med storsatsing – valgte ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Mizuno med storsatsing – valgte ØIF Arendal!

Så er det endelig offentlig. ØIF Arendal + Mizuno = Sant! – Vi har vært store på sko til mange av håndballklubbene, nå satser vi på tekstiler også, forteller salgs- og markedssjef Frode Balchen.

ØIF Arendal og Mizuno har skrevet en langsiktig sponsoravtale som strekker seg helt til 31. mai 2025!

Dette er den første sponsoravtalen som Mizuno gjør på tekstiler i Norge.

– For Mizuno er dette en ny type avtale i Norge. Vi er store på sko til mange av håndballklubbene allerede. Mens på tekstil har vi foreløpig ventet litt. Nå har vi endelig fått mulighet til å prøve det produktet også og det er vi veldig spent på, forklarer Frode Balchen.

– Vi gjør dette for å å utvikle vår team satsning. Vi er et ung selskap og har satset spesielt mot hallidrett med volleyball og håndball. Og når vi nå har fått muligheten til å være med som hovedsponsor for en lokal profesjonell aktør som ØIF Arendal, synes vi det var veldig spennende å få lov til å være med på dette, det er daglig leder i Mizuno Norge Børge Wetteland som fremsnakker klubben og samarbeidet.

Sjekk disse draktene

– Vi gjør dette for å tjene penger og for å styrke vår synlighet i håndballverden. Slik som avtalen er innrettet ligger det muligheter for begge parter til å skape vekst, forklarer han.

Hvorfor ØIF Arendal?

– Når vi skal i gang med et slikt prosjekt så er det viktig for oss å velge en stor norsk klubb. ØIF Arendal har vi hatt en god dialog over en lengre periode på sko og vi er veldig glad for å starte dette prosjektet sammen med klubben, avslutter salgs- og markedssjefen Frode Balchen.