«Vi er som en familie!» – ØIF Arendal
Trygve Røisland og Roger Handaa

«Vi er som en familie!»

Det er stort savn å ikke få være samlet om dagen. Det er noe alle i ØIF Arendal kjenner på, og nå har «gutta på sidelinjen» satt ord på hvordan det føles.

Det er tungt om dagen… Et lite mareritt, åpner Tore Knudsen med.

Han er tilstede på nesten hva det skal være av aktivet rundt ØIF Arendal, og stiller alltid opp for klubben i sitt hjerte.

For meg er denne tilstanden neste uholdbar, jeg elsker klubben så mye og ikke minst alle som er involvert, det går faktisk nesten på helsa løs, sier Tore.

Jeg gleder meg bare skikkelig mye til vi kan samles igjen. Det er lyset i tunnelen!

Tore

En annen som gleder seg enormt er Trygve Røisland. Han er ansvarlig for mye oppe på Sparebanken Sør Amfi, som drakter og annet utstyr. Det er klar tale fra han om temaet.

I mine 10 år… Ja jeg har aldri opplevd lignende...

Han fortsetter…

Jeg savner veldig å kunne gå oppe i Sparebanken Sør Amfi. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på ØIF Arendal og alle som er i og rundt klubben. Jeg kjenner virkelig behovet for å trekke litt «frisk luft» i hallen igjen. Et behov for å se og føle på folk. Så nå må koronaviruset snart forsvinne!

Trygve

Vi er som en stor familie. Mens gutta våre trener – så sitter vi langs benken, jobber og koser oss. Det er rett og slett kjipt å ikke kunne gjøre det nå.

Allikevel, Trygve gjør det han kan for at situasjonen skal bedres.

Vi har snakket mye sammen over telefon, noe som jeg føler hjelper en del. Det er kjekt å kunne få høre hva de andre gjør og tenker. Det blir også til et par møter… men kun i små grupper på tur – og i butikken med 1 meters avstand, ler Trygve.

Nei, hverdagen må snart bli normal igjen… Jeg savner alle sammen, og jeg savner «rommet mitt»

(PS. Trygve har et hemmelig rom i Sparebanken Sør Amfi som ingen får tilgang til. I den kommende sesongen skal vi derimot gjøre vårt beste for å et innblikk, samt «prøve» å dele historien om rommet).

Akkurat det er Roger Handaa helt enig i. Han jobber mye for tiden i ambulansen, og skjønner først nå hvor viktig «kaffepausene med gjengen i Sparebanken Sør Amfi» er.

Nei altså, jeg trodde aldri at jeg skulle savne den enkle aktiviteten av å ha kaffepause. Men det savner jeg faktisk ekstremt mye. En time før hver trening så samles vi før vi går ned for å se guttene på banen. Ja, det må jeg innrømme… det er litt vanskelig, så nå må tiden bare bli som normal igjen!

Per Egil legger til…

Jeg savner å komme «hjem»! Det er rart å ikke kunne være få der oppe. Vi er 6-8 stykker som er veldig, veldig nære. Jeg savner de alle sammen, selv om vi snakker sammen på telefon. Men det å være i Sparebanken Sør Amfi, sammen med hverandre, gutta og alle andre som støtter klubben… Vel det betyr så mye for oss, avslutter Per Egil.

Fra venstre: Trygve, Per Egil og Herman Vildalen.
sponsorfamilie_Sponsorpyramide 20/21