Final4 i Danmark blir utsatt igjen! – ØIF Arendal

Final4 i Danmark blir utsatt igjen!

Final4 eventyret i håndball er noe alle håndballag drømmer om å nå. Nå har danskene sin versjon av Final4 blitt flyttet igjen, dette er på grunn av de strenge restriksjonene rundt koronaviruset.

I den danske Final4 er det TTH Holstebro, GOG, Bjerringbro-Silkeborg (BSH) og Skanderborg Håndbold som skal møtes til dyst. Dette skulle egentlig bli spilt i mars måned, men ble da ikke mulig å gjennomføre. Det ble videre flyttet til mai, men nå tyder mye på at danskene sitt svar på Final4 blir flyttet igjen. Det planlegges nå å arrangere turneringen i september, altså samtidig som EHF planlegger å gjennomføre Final4 Champions League.

Dette er på bakgrunn av at store folkemengder er forbudt i Danmark til slutten av august, noe som gjør at kampen enten må spilles for tomme tribuner eller flyttes. Etter all sannsynlighet vil den altså bli flyttet, og det er ingenting som tyder på at kampen vil bli spilt for tomme tribuner.

LES OGSÅ:
Håndballpresidenten frykter konkurser i dansk håndball!

Tv2 Danmark melder om at det ikke er satt noe spesifikk dato, og at det etter all sannsynlighet også blir vanskelig å gjennomføre i september. I likhet med EHF sitt tilfelle, så vil dette krasje med et tett kampprogram til høsten.

De melder også om at vinneren av turneringen ikke vil motta en europeisk plass, og at det er blitt fjernet i årets utgave. Allikevel, alle håper på at turneringen vil bli gjennomført. For klubbene er dette svært økonomisk gunstig, hvor premien er på sirka en halv million danske kroner, samt at de deler inntektene fra selve arrangementet.

sponsorfamilie_Sponsorpyramide 20/21