– «Min sykdom skal aldri stoppe meg» – ØIF Arendal
Knut Magnus Larsen har fikset statistikken

– «Min sykdom skal aldri stoppe meg»

Knut Magnus Larsen ble i 2018 ansatt i klubben gjennom et samarbeid mellom Durapart/NAV & ØIF Arendal.

– Jeg hadde lenge sett etter en jobb, og var åpent for mye forskjellig. Jeg satt meg ned med Durapart for å få frem noen tanker på hva jeg hadde mest lyst til å gjøre. Det tok ikke lang tid før ØIF Arendal kom på banen.

– Jeg tror nok litt av årsaken for at jeg har hatt vanskeligheter med å finne jobb kan være sykdommen min. Jeg har noe som kalles for Hydrocephalus.

Kort fakta om Hydrocephalus: «Hydrocephalus er en tilstand med opphopning av hjernevæske i hjernens hulrom som fører til forhøyet trykk i hjernen. Mange vil ha behov for å operere inn et dren (shunt) som drenerer hjernevæsken. På folkemunne blir tilstanden ofte kalt vannhode».
Kilde: Helsenorge.no

– Når jeg var 6 måneder gammel så ble jeg operert for sykdommen. Dessverre så skjedde det noe under operasjonen som gjør at kroppen ikke produserer livsnødvendige hormoner selv.

Knut Magnus går nå på daglige medisiner og – jevnlige kontroller, men at det slettes ikke er noe grunn for å henge med hode.

– Nei altså… Jeg kan ikke gå rundt å være deppa på grunn av at jeg er syk. Sykdom kan oppstå hos nesten alle og er ikke noe jeg tenker så mye over. Jeg har lært meg å leve godt med det og min sykdom skal aldri stoppe meg for å gjøre en forskjell.

Min sykdom skal aldri stoppe meg!

Knut Magnus Larsen

Videre forteller Knut Magnus at han alltid har vært håndballinteressert, men ble «bitt av basillen» når han ble en del av klubben. Nå er han et kjent fjes for mange både på hverdag og – kampdag.

– Hehe, Knut Magnus er en ordentlig bra type, det hender ofte at jeg ser han i Sparebanken Sør Amfi flere timer før kampen begynner, sier markedsansvarlig Simen Moesgård.

På spørsmål om hvem Knut Magnus sine favorittspillere i ØIF Arendal er så svarer han raskt…

– Det må vel enten være Laurits Mo Rannekleiv eller Hermann Vildalen… Og kanskje også Adrian Gjeisklid Evensen.

LES OGSÅ:
Dette er den viktig jobben Knut Magnus gjør i ØIF Arendal

En typisk dag på kontoret

– Min typiske hverdag er at jeg ankommer Sør Amfi klokken 8, så går jeg i fullgang med å sortere ØIF Arendals bildearkiver, redigere – og tagger bilder. I tillegg så jobber jeg en del med statistikk. Spesielt etter kampene så sitter jeg meg ned for å justere de ulike spillernes tall.

– ØIF Arendal har gitt meg en fantastisk mulighet. Jeg er veldig stolt av å kunne si at jeg jobber for Sørlandets beste håndballag på herresiden.

– Det er en unik arbeidsplass. Det samholdet vi har i klubben er fantastisk, og det at jeg for eksempel deler kontorlokaler med Marinko er stort.

Dagene til Knut Magnus slutter ofte ved 12-14 tiden. Det kommer an på hvor mye det er å gjøre på kontoret, av og til må han sitte litt over tiden, men det gjør ikke det noe for han.

– Jeg ser fortsatt på dette som en unik mulighet for meg. Det er ingen andre steder jeg vil være enn hos ØIF Arendal, slår han fast.

Nå håper Knut Magnus at det snart kan gå mot normale tider, sånn at han kan få lov til å vende tilbake til Sparebanken Sør Amfi…

Sondre Paulsen kan vinne prisen for årets publikumsfavoritt i Rema1000-Ligaen. Har du sett Sondre i aksjon? Stem han gjerne frem til å vinne prisen her.

sponsorfamilie_Sponsorpyramide 20/21