Sjekk de nye draktene – hør hva ordføreren sier! – ØIF Arendal

Sjekk de nye draktene – hør hva ordføreren sier!

7. mai 2023 fyller Arendal 300 år. Allerede nå har ØIF Arendals frivillige, tillitsvalgte, Svermen, sponsorer, spillere, ansatte og styret tenkt å starte feiringen med noen utrolig flotte og helt spesielle drakter! I et samarbeidsprosjekt med Arendal Kommune!

Allerede høsten 2019 inviterte klubben alle sponsorer, dugnadsmedarbeidere, frivillige, tillitsvalgte, spillere, ansatte og ikke minst Svermen, til en skikkelig dugnadskveld!

Sammen med designere skulle idéer for fremtidens jubileums drakter skapes. Utgangspunktet var, hva er vi stolt av i Arendal? Og det man kom frem til skulle inn på draktene.

For nå ønsker håndballklubben å feire egen by gjennom å starte nedtelling til 300-års jubileet. Og hensikten er å vise hele Norge, gjennom draktene, noe av det vi er aller stoltest av her på Sørlandet!

Hør hva ordfører Robert Cornels Nordli har for oppfordring!

– Dette er et samarbeidsprosjekt mellom kommunen og ØIF Arendal, forteller ordfører Robert Cornels Nordli. – Etter samarbeidsprosjekt hvor vi ønsker å få frem det vi er stolt over i Arendal.

Og ikke nok med det ordføreren inviterer 300 arendalitter til å få navnet sitt på jubileumsdraktene!

– Det er fremdeles noen år til Arendal fyller 300 år. Og frem til da kommer ØIF Arendal til å ha ulike design på draktene. To av disse er allerede bestemt, forklarer ordføreren.

– De neste designene er ikke bestemt. Og vi ønsker at du er med å designe de siste to draktene til ØIF Arendal. Vi ønsker innspill fra deg, hva er du stolt av i Arendal, hva ønsker du at skal være med på draktene? oppfordrer Nordli.

Og kanskje vel så spennende – 300 stykker kan kjøpe seg plass på draktene!

– Vi selger rett og slett rettighet til å ha navnet sitt på draktene, forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. For kr. 2 000,- får du navn på absolutt alle draktene vi lager for den sesongen du kjøper deg inn. Da vil spillerne spille med ditt navn på ryggen!

Det er ventet stor interesse og kanskje blir draktene også et samlingsobjekt.

– Alle som kjøper navnet sitt på drakten, vil også få en egen drakt. Vi håper at publikum har lyst til å kjøpe seg inn med navn i samtlige 4 sesonger. Det ville vært helt fantastisk. Og ikke minst et fantastisk økonomisk bidrag til klubben i disse altfor krevende tider.

Har du lyst til å sikre deg navnet på draktene? Her kan du reservere deg plass

Draktene sesongen 2020/21
Draktene sesongen 2021/2022
Slik ser bortedraktene ut neste sesong!