Spillerne vil jobbe dugnad: – Vi ønsker å stille opp for våre sponsorer! – ØIF Arendal
ØIF Arendal - Runar 26-21 23.02.2020 Seiersdans

Spillerne vil jobbe dugnad: – Vi ønsker å stille opp for våre sponsorer!

Gutta i ØIF Arendal ønsker, i disse permitterings- og coronatider, å gi ekstra tilbake til de som finansierer driften av topphåndballen i Arendal – sponsorene! Nå har de bydd frem sin dugnadskraft!

Mandag ettermiddag lagets kaptein, Eirik Heia Pedersen, på vegne av alle gutta i ØIF Arendal ut en email til sponsorene. I mailen tilbydde de sin dugnadskraft vederlagsfritt til sponsorene i tøffe coronatider. Og initiativet var fullt og holdent guttas eget.

Og selv om flere av sponsorene har uttrykt at de er imponert over ØIF Arendal spillere sitt nye tiltak, så er kapteinen klar på at dette er en viktig sak.

– Det er sponsorene våre som gjør at vi kan holde på med det vi liker. De bidrar til at vi kan spille eliteserie håndball i de fantastiske rammene som vi har. Det betyr mye for oss!

Det var kapteinen sammen med Sondre Paulsen som kom med ideen og pitchet den videre til spillergruppen.

Swedol

– Det har kommet inn noen meldinger og flere er veldig imponert over dugnadsånden, sier kaptein Eirik Heia Pedersen.

Og i spillergruppen var alle enige om at dette var en kjempe idè som måtte gjennomføres!

– Vi er god gjeng med mye god dugnadsånd, selv om mange har 10 tommeltotter, kompenseres det med god innsats, kommer det lattermildt fra kaptein.

Han fortsetter…

– Vi er svært motivert for å hjelpe til med det som trengs. Det betyr mye for oss personlig å kunne gi noe tilbake når vi ikke kan gjøre det via gode prestasjoner på håndballbanen!

Gutta tilbyr litt ulikt form for hjelp, men er tydelig på at en alltids kan hjelpe med noe…

– Kan vi spillerne bidra på noen måte, som er til hjelp for dere i disse tøffe koronatider, gi oss beskjed. Vi ønsker å bidra på dugnad for alle dere som støtter oss. Det kan være barn og unge (også voksne) som trenger en motivasjonsvideo eller treningstips? Noen som trenger hjelp til en småjobb i bedriften? Kanskje noe skal hentes eller bringes et sted? Behovene er kanskje der, og da kan dere ta kontakt, skrev spillerne i mailen som gikk ut til sponsorene.

– Vi håper å kunne lage et smil om munnen på mange. Det er ikke spesielt gode tider, og all idrett er satt på vent. Derfor er det gøy at vi nå kan hjelpe til i hverdagen på andre måter, sier kapteinen.

Markedsansvarlig Simen Moesgård er også svært imponert av tiltaket.

– Dette er et tiltak som spillerne har laget og implementert selv. Det står stor respekt i at de ønsker å hjelpe «samfunnet» videre i disse tider. En skal huske at flere av ØIF Arendal proffene også har vanlige jobber, så dette prosjektet er fullt og helt noe som mange vil bruke fritiden sin på å gjøre. Dette bare tydeliggjør den gode kulturen som er i ØIF Arendal. Alle er der for hverandre og vi skal alltid gjør vårt ytterste for å gjøre du stolt!

Nå håper Eirik og resten av gutta at så mange som mulig ønsker å få hjelp.

– Ja, vi venter spent på meldinger og mails. Gutta gleder seg veldig å kunne påvirke hverdagen i positiv forstand for andre igjen, avslutter Heia Pedersen.

castelle